Tokat’ta etkili olan eyyam-ı bahur sıcaklarından bunalan çocuklar, serinlemek için Tarihi Taşhan önündeki süs havuzlarına akın etti.
Tokat’ta aşırı sıcakların etkisiyle serinleme ihtiyacı duyan çocuklar, havuzlarda hem serinledi hem de eğlenceli vakit geçirdi. Süs havuzlarındaki kaçak elektrik akımı tehlikesine rağmen çocuklar, bu riski göz ardı ederek serinlemeye devam etti. Bir gazetecinin, “Elektrik çarpar diye korkmuyor musunuz” sorusuna çocukların “Biz ölümden başka bir şeyden korkmayız” yanıtı dikkat çekti.


Tokat’ta eyyam-ı bahur sıcaklarından bunalan çocuklar süs havuzuna akın etti
Samsun’da narkotikten peş peşe operasyon: Gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi
Samsun’da narkotik ekiplerince Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ile 275 bin 800 TL ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon düzenlendi. Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda S.A. ve M.Ş.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 600 gram skunk, 6 adet extacy hap, 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 275 bin 800 TL ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
İlkadım ilçesinde düzenlenen başka bir operasyonda ise M.G.Ö. (17), K.D., M.İ.H. ve Y.Y.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 700 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Aynı ilçede gerçekleştirilen diğer operasyonda da E.A. ve Y.E.K.’nin üzerleri ile ikametlerinde yapılan aramada 183 adet sentetik ecza bulundu. 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatılarak gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, toplam 8 şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

