Reklam
Reklam
tokatta eyyam i bahur sicaklarindan bunalan cocuklar sus havuzuna akin etti WA37e7Te jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta eyyam-ı bahur sıcaklarından bunalan çocuklar süs havuzuna akın etti

Tokat’ta etkili olan eyyam-ı bahur sıcaklarından bunalan çocuklar, serinlemek için Tarihi Taşhan önündeki süs havuzlarına akın etti.

Tokat’ta aşırı sıcakların etkisiyle serinleme ihtiyacı duyan çocuklar, havuzlarda hem serinledi hem de eğlenceli vakit geçirdi. Süs havuzlarındaki kaçak elektrik akımı tehlikesine rağmen çocuklar, bu riski göz ardı ederek serinlemeye devam etti. Bir gazetecinin, “Elektrik çarpar diye korkmuyor musunuz” sorusuna çocukların “Biz ölümden başka bir şeyden korkmayız” yanıtı dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda saganak yagis hayati olumsuz etkiledi GsKA9hjp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İlçede günlerdir etkisini sürdüren sıcak ve güneşli hava, yerini aniden bastıran sağanak yağışa bıraktı. Yağışla birlikte hava sıcaklığı yaklaşık 10 derece düştü. Mudurnu pazarında alışveriş yapan vatandaşlar, aniden başlayan yağış nedeniyle dükkan saçaklarının altına sığınarak korunmaya çalıştı. Yağışın etkili olduğu ilçede sürücüler ise kayganlaşan yollarda dikkatli şekilde ilerledi.

Yetkililer, ilçede yağışların aralıklarla devam edebileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin