tokatta coskulu devir teslim toreni yLM5Lk9Q jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2024 08:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta coşkulu devir teslim töreni

MHP’den aday olduğu Tokat Belediye Başkanlığı seçimini kazanan “Efsane Vali” olarak tanınan Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mazbatasını aldı. Belediye binası önünde yoğun bir kalabalığın katıldığı devir teslim töreni ile Yazıcıoğlu, görevi Eyüp Eroğlu’ndan devraldı.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Tokat’ta belediye başkanı seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu mazbatasını aldı. Tokat Belediyesi önünde gerçekleşen devir teslim töreninde Yazıcıoğlu, görevi Eyüp Eroğlu’ndan devraldı. Bu önemli an, Tokat meydanında toplanan yüzlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı.

“Cumhur İttifakı bu ülkenin teminatıdır”

Görevini Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’na devreden eski Belediye Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu, “Bizim için, Tokat için, Türkiye’miz için önemli olan vatanımızdır. Bizim liderlerimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır, Devlet Bahçeli’dir. Cumhur İttifakı bu ülkenin teminatıdır. Onun için belki biz burada değiliz ama diğer ortağımız olan Milliyetçi Hareket Partimiz güzel bir hizmet verecek” dedi.

“Bize ahde vefa örneği gösterdiniz”

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ise, 5 yıl içerisinde güzel işler yapacaklarını ifade ederek, “Siz bize büyük bir ahde vefa örneği gösterdiniz. En son konuşmamda belirttirdiğim gibi tam karşı taraf şimdi Tokat Valiliği. Tam şimdi burada duruyoruz. Belediye de bize nasip oldu. İnşallah güzel hizmetler yapacağız. Başkanıma nezaketinden ötürü, bizimle olduğundan ötürü 10 yıllık burada yapmış olduğu icraatlardan ötürü, hizmetinden ötürü, emeğinden ötürü gerçekten kutluyorum. Bizim ağabeyimizdir. Kendisini seviyoruz. Her zaman desteklerinin arkamızda olduğunu da biliyoruz. Çok teşekkür ediyorum. Şimdi işimiz var. Eyüp Bey’in getirdiği çıtayı biz de arttırarak bu yolda ilerleyeceğiz. Dediğim gibi sizin gönlünüze girdik ama orada kalıcı olmamız lazım. O yüzden çaba sarf edeceğiz. Buraya kadar geldiğiniz için, bizi onurlandırdığınız için, bizimle olduğunuz için Allah razı olsun. İyi ki varsınız. Sizleri çok seviyorum. İnşallah bu 5 yıl içerisinde çok güzel işler yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
12
Mart Perşembe
1447 HİCRİ Ramazan 22
Öğle Vakti
Şuanki vakit
Öğle
  İmsak
05:35
  Güneş
07:00
  Öğle
13:04
İkindi vaktine kalan süre
 
  İkindi
16:21
  Akşam
18:59
  Yatsı
20:18

Video Haberler

swswwssw

Vali Çağatay, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

xxxxxxxxxx

İstiklal Marşımız 105 Yaşında

xaaaaa

TÜRKİYE DEVASA BİR BEKA SORUNU İLE KARŞI KARŞIYA !

swswswsw

YRP İl Başkanlığından Açıklama

xaxaaxxaxaxa

Vali Çağatay’dan karayolları çalışmalarına yakın takip

cacacacaca

Karabük’te Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan motosikletli kaçtı

feafaefa

Karabük’te okul sporları puanlı Atletizm İl Birinciliği yapıldı

swswwssw
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mart, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Ramazan ayının manevi ikliminde birlik ve beraberlik vurgusu yapmak amacıyla Mehmet Vergili Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle iftar programında bir araya geldi.

Okulun pansiyonunda düzenlenen iftara; Vali Çağatay’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Kerem Süleyman Yüksel ve Murtaza Ersöz, hayırsever iş insanı ve önceki dönem Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, Okul Müdürü Ender Kan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Samimi bir atmosferde geçen programda gençlerle yakından ilgilenen Vali Oktay Çağatay, öğrencilerle sohbet ederek onların eğitim süreçleri ve kariyer hedefleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Vali Çağatay, öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabük’ün eğitim alanında kaydettiği ilerlemeye dikkat çeken Çağatay, gençlerin ülkenin geleceğindeki önemine vurgu yaparak tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Akşam ezanının okunması ve duaların ardından oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından da öğrenci ve öğretmenlerle bir süre daha sohbet eden Vali Çağatay, gençlerin talep ve önerilerini dinledi.

Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin