Reklam
Reklam
tokatta cok sayida suc unsuru ele gecirildi 7 tutuklama kihNr4Is
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta çok sayıda suç unsuru ele geçirildi: 7 tutuklama

Tokat’ta düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonunda polis takımları, soba ve kapı ortalarına kadar titizlikle arama yaparak değerli ölçüde cürüm ögesi ele geçirdi. Gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı.

Tokat Emniyet Müdürlüğü tarafından 26 Aralık 2024 ile 5 Ocak 2025 tarihleri ortasında gerçekleştirilen uyuşturucu ve silah kaçakçılığına yönelik operasyonlarda kıymetli ölçüde kabahat ögesi ele geçirildi. Yapılan operasyonda 223,29 gram bonzai, 54,25 gram sentetik kannabinoid ham hususu, 69 adet metamfetamin, 2 adet ecstasy hap, 135 mililitre uyuşturucu imalinde kullanılan kimyasal sıvı, 1 adet hassas terazi, 7 bin 200 Türk Lirası cürüm geliri para, 3 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet sikke ve 3 adet tarihi nesne ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheliden 3’ü isimli denetim kaidesiyle hür bırakılırken, 7 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tokat Emniyet Müdürlüğü, operasyonların başarılı bir biçimde gerçekleştirilmesiyle ilgili duyuruyu toplumsal medya hesaplarından paylaştı ve kentteki asayişin sağlanması ismine gayrete devam edileceği iletisini verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin