Tokat’ta çok sayıda suç unsuru ele geçirildi: 7 tutuklama - Karabük Haber Postası
tokatta cok sayida suc unsuru ele gecirildi 7 tutuklama kihNr4Is
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta çok sayıda suç unsuru ele geçirildi: 7 tutuklama

Tokat’ta düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonunda polis takımları, soba ve kapı ortalarına kadar titizlikle arama yaparak değerli ölçüde cürüm ögesi ele geçirdi. Gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı.

Tokat Emniyet Müdürlüğü tarafından 26 Aralık 2024 ile 5 Ocak 2025 tarihleri ortasında gerçekleştirilen uyuşturucu ve silah kaçakçılığına yönelik operasyonlarda kıymetli ölçüde kabahat ögesi ele geçirildi. Yapılan operasyonda 223,29 gram bonzai, 54,25 gram sentetik kannabinoid ham hususu, 69 adet metamfetamin, 2 adet ecstasy hap, 135 mililitre uyuşturucu imalinde kullanılan kimyasal sıvı, 1 adet hassas terazi, 7 bin 200 Türk Lirası cürüm geliri para, 3 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet sikke ve 3 adet tarihi nesne ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheliden 3’ü isimli denetim kaidesiyle hür bırakılırken, 7 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tokat Emniyet Müdürlüğü, operasyonların başarılı bir biçimde gerçekleştirilmesiyle ilgili duyuruyu toplumsal medya hesaplarından paylaştı ve kentteki asayişin sağlanması ismine gayrete devam edileceği iletisini verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin