blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokat’ta belediyenin yaprakları temizlemediği parklarda renk cümbüşü oluştu

Tokat’ta belediyenin sonbahar yapraklarını temizlememe kararıyla park ve bahçelerde oluşan renk cümbüşü, vatandaşların büyük beğenisini topladı.
Tokat’ta sonbahar mevsiminde park ve bahçelerde oluşan renk cümbüşü vatandaşların ilgisini çekiyor. Tokat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü grupları günlük rutin paklık çalışmalarını sürdürürken, sonbaharda yerlere dökülen ağaçların yaprakları bilhassa temizlenmiyor. Kentte farklı bir atmosfer oluşturan bu doğal imajlar hem fotoğraf tutkunlarının hem de vatandaşların keyifli vakit geçirmesine imkân sağlıyor. Kimi vatandaşlar sonbahar yaprakları ortasında fotoğraf çekinirken, kimi de arkadaşlarıyla yaprakların ortasında doyasıya eğleniyor.

"Kartpostallık görünümler oluşuyor"
Millet bahçesi ve birçok parkta kartpostallık görünümlerin oluştuğunu belirten Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, sonbaharın Tokat’a farklı bir hoşluk kattığını tabir etti. Lider Yazıcıoğlu, "Tokat’ın tüm mevsimleri hoş lakin sonbaharımız farklı hoştur. Tokat’a gelenler görecekler ki bu atmosfer millet bahçesinde ve bizim birçok parkımızda tabiat mükemmeli bir imaj oluşturuyor. Burası dört mevsimin çok hoş yaşandığı bir lokasyondadır. O yüzden bizim için çok değerlidir. İlkbaharın, sonbaharın, yazın ve kışın net biçimde yaşandığı bir kenttir. Sonbaharda millet bahçesi içerisindeyiz. Sonbaharda dökülen yaprakların ortasında biz de Tokat Belediyesi olarak çok fazla paklık yapmıyoruz. Yaprakları bilerek temizlemiyoruz. Vatandaşlarımızın bu sonbaharın süper imajına şahit olmasını istiyoruz. Tokat’a gelip sonbaharın bu hoşluklarını görmelerini tavsiye ediyorum" dedi.
Vatandaşlar, belediye gruplarının denetimli halde yürüttüğü uygulamanın hem kent estetiğine katkı sunduğunu hem de sonbaharın doğal atmosferini koruduğunu söylediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Çorum’da parkta çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 19 yaşındaki şahıs bıçaklanarak yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Gülabibey Mahallesi Bağcılar 7. Cadde üzerindeki parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K. (19) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada A.K. vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerince, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin