Tokat’tın Niksar ilçesinde gece saatlerinde deprem meydana geldi.
AFAD’ın internet sitesinde ve sosyal medya hesabında yer alan bilgiye göre, Tokat’ın Niksar ilçesinde gece 04.38 sularında ilk olarak 3,7 büyüklüğünde, ardından 1,9 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. İlk deprem yerin 11 kilometre, ikinci deprem ise 10 km derinliğinde kaydedildi. İlçe merkezinden uzak bölümde gerçekleşen depremlerde can kaybı yaşanmadı.


Tokat’ta arka arkaya 2 deprem yaşandı
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

