Reklam
Reklam

Tokat’ta 50 santim karlı yaylada çobanın müzik molası

tokatta 50 santim karli yaylada cobanin muzik molasi YySiKvAz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde çoban Serhan Çakmak, karla kaplı yayladan sürüsünü indirirken koyunlarına adeta açık hava konseri verdi.

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Çamlıkaya Köyü’nde çobanlık yapan Serhan Çakmak, karla kaplı yayladan sürüsünü köye indirirken sıra dışı bir an yaşandı. Çakmak, yoğun kar yağışı altında koyunlarına açık hava konseri verdi. Cep telefonu kamerasıyla kaydettiği bu anlar sosyal medyada ilgi gördü. Karla mücadeleyi eğlenceye çeviren çobanın görüntüleri, izleyenlere hem keyifli hem de düşündürücü anlar yaşattı.

Yaklaşık 50 santimetreyi bulan karın çileye dönüştüğünü belirten Çakmak, “Allah bu karda kışta herkesin yardımcısı olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin