Reklam
Reklam
tokatta 47lik depremin yeni goruntuleri ortaya cikti ubLymHxl jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta 4,7’lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Tokat’ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre, saat 01.06’da merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 9,97 kilometre derinlikte kaydedilen sarsıntı, Sivas ve Yozgat illerinde de hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar, panikle kendilerini dışarı attı. Deprem anı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde ahırda bulunan büyükbaş hayvanların birden ayağa kalktıkları görüldü. Başka bir görüntüde ise bakkal tezgahından gelen sesin ardından sarsıntı meydana geldi. Deprem nedeniyle herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ESBEL
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Haziran, 2026 14:21 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Eskipazar Belediyespor BAL Ligi’nde Karabük’ü Temsil Edecek

Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Karabük amatör futbolunda merakla beklenen kararını açıkladı. Kurul, 10 Mayıs 2026 tarihinde oynanan ve Safranboluspor’un 2-1 kazandığı final maçına ilişkin Eskipazar Belediyespor tarafından yapılan itirazı haklı bularak önemli bir karara imza attı.

Alınan karar doğrultusunda Karabük İl Tertip Komitesi’nin 12 Mayıs 2026 tarih ve 2 sayılı kararı iptal edilirken, Safranboluspor’a Futbol Müsabaka Talimatı’nın 22. maddesinin (ğ) bendi gereğince 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verildi.

Bu kararın ardından Eskipazar Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Karabük’ü temsil etme hakkını resmen kazandı.

Öte yandan, Safranboluspor’un karara karşı Tahkim Kurulu’na başvurmasının beklendiği öğrenildi. Sürecin Tahkim Kurulu’nun vereceği nihai kararla netlik kazanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin