Reklam
Reklam
tokatta 108 koy yolu ulasima kapali
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta 108 köy yolu ulaşıma kapalı

Tokat’ta kar yağışı nedeniyle 8 ilçedeki 108 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kentte tesirli olan kar yağışı nedeniyle birçok ilçede köy yolları ulaşıma kapandı. Almus ilçesinde 17, Artova ilçesinde 4, Erbaa ilçesinde 27, Niksar ilçesinde 18, Reşadiye ilçesinde 12, Sulusaray ilçesinde 6, Yeşilyurt ilçesinde 6 ve Zile ilçesinde ise 18 köy yolu ulaşıma kapandı. Vilayet Özel Yönetimi takımları, kapanan yolların açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin