Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ekim, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ın ’Titanik’i kuraklıkla yeniden gün yüzüne çıktı

Kuraklık, Tokat’ın Almus Barajı’ndaki yıllar önce batan "Titanik" gemisini tamamen gün yüzüne çıkardı.
Yetersiz yağışlar ve yanlış sulama yöntemleri, Tokat’taki birçok baraj ve gölde su seviyesinin kritik seviyelere düşmesine neden oldu. Tokat’ın Almus ilçesinde yer alan Almus Barajı da, kuraklıktan nasibini aldı. Su seviyesinde büyük bir düşüş yaşanan barajda geçtiğimiz yıllarda fırtına nedeniyle batan ve "Tokat’ın Titanik’i" olarak anılan gemi yeniden gün yüzüne çıktı. Almus Barajı’na kafa dinleyeme gelenler tamamen gün yüzüne çıkan Titanik’le fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

“Haritaya göre gölün içerisinde bulunuyoruz”
Barajı ziyaret eden Mehmet Eren Yaşaran, "Haritada gölün içinde olmamıza rağmen suların çok çekildiği bariz bir şekilde görünüyor" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Temmuz, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Husumetlilerin kavgasında bir kişi silahla ağır yaralandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde husumetliler ortasında meydana gelen silahlı arbedede bir kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere nazaran, Ziya Gökalp Mahallesi Tepeşehir bölgesinde S.M. ve üç arkadaşı boş yerde alkol aldığı sırada, daha evvel ortalarında hasımlık bulunduğu öğrenilen S.K. aracıyla olay yerine geldi. Araçtan inerek tabancayla S.M.’ye gerçek 6 el ateş eden S.K., çıkan arbedede bacağından bıçakla yaralandı. Hücumun akabinde aracıyla olay yerinden uzaklaşan S.K., ilçe çıkışında polis grupları tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ağır yaralanan S.M. ise olay yerine çağrılan sıhhat gruplarınca Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin