Reklam
Reklam

Tokat’ın ’Titanik’i kuraklıkla yeniden gün yüzüne çıktı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ekim, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Kuraklık, Tokat’ın Almus Barajı’ndaki yıllar önce batan “Titanik” gemisini tamamen gün yüzüne çıkardı.

Yetersiz yağışlar ve yanlış sulama yöntemleri, Tokat’taki birçok baraj ve gölde su seviyesinin kritik seviyelere düşmesine neden oldu. Tokat’ın Almus ilçesinde yer alan Almus Barajı da, kuraklıktan nasibini aldı. Su seviyesinde büyük bir düşüş yaşanan barajda geçtiğimiz yıllarda fırtına nedeniyle batan ve “Tokat’ın Titanik’i” olarak anılan gemi yeniden gün yüzüne çıktı. Almus Barajı’na kafa dinleyeme gelenler tamamen gün yüzüne çıkan Titanik’le fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

“Haritaya göre gölün içerisinde bulunuyoruz”

Barajı ziyaret eden Mehmet Eren Yaşaran, “Haritada gölün içinde olmamıza rağmen suların çok çekildiği bariz bir şekilde görünüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin