Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ekim, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ın ’Titanik’i kuraklıkla yeniden gün yüzüne çıktı

Kuraklık, Tokat’ın Almus Barajı’ndaki yıllar önce batan “Titanik” gemisini tamamen gün yüzüne çıkardı.

Yetersiz yağışlar ve yanlış sulama yöntemleri, Tokat’taki birçok baraj ve gölde su seviyesinin kritik seviyelere düşmesine neden oldu. Tokat’ın Almus ilçesinde yer alan Almus Barajı da, kuraklıktan nasibini aldı. Su seviyesinde büyük bir düşüş yaşanan barajda geçtiğimiz yıllarda fırtına nedeniyle batan ve “Tokat’ın Titanik’i” olarak anılan gemi yeniden gün yüzüne çıktı. Almus Barajı’na kafa dinleyeme gelenler tamamen gün yüzüne çıkan Titanik’le fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

“Haritaya göre gölün içerisinde bulunuyoruz”

Barajı ziyaret eden Mehmet Eren Yaşaran, “Haritada gölün içinde olmamıza rağmen suların çok çekildiği bariz bir şekilde görünüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
4dd97e15 8832 4169 8b0e 708c3d46093b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Mayıs, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Söyleşi Daveti

Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi, emekli albay Orkun Özeller’in katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşi programını duyurdu.

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Özeller’in ABD tarafından kendisine verilmek istenen madalyayı reddettiği belirtilerek dikkat çeken ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda, Emekli Albay Orkun Özeller’in, “Benim düşmanım olan YPG/PKK terör örgütüne yardım eden bir devletin verdiği bu madalyayı almaya onurum müsaade etmiyor” sözleri hatırlatıldı.

Söyleşi programının 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 14.00’te Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi. Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin