Tokat’ta taşkında yıkılan köprü yeniden inşa ediliyor
Tokat’ta mayıs ayında meydana gelen taşkınlarda yıkılan ÇEDAŞ Köprüsü’nün yeniden yapımına başlandı. Köprünün hava şartlarının elvermesi halinde Şubat 2027’de tamamlanması hedeflen

Tokat’ta mayıs ayındaki taşkınlarda yıkılan ÇEDAŞ Köprüsü'nün yeniden inşası için çalışmalar hız kazandı. Hava koşullarının uygun gitmesi durumunda köprünün Şubat 2027 tarihinde tamamlanması planlanıyor.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) 72. Şube Müdürü Ali Çetinkaya ile birlikte şantiyeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kentin en yoğun geçiş güzergahlarından biri olan köprünün en kısa sürede hizmete açılacağını vurgulayan Yazıcıoğlu, yeni yapının uluslararası standartlara uygun ve eskisinden çok daha dayanıklı olacağını belirtti.
Ayrıca Sanayi Köprüsü için de hazırlıkların sürdüğünü dile getiren Yazıcıoğlu, projeye katkı sunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yetkililere teşekkürlerini iletti.




Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüYorumlar
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.


