Reklam
Reklam

Tokat beyaza büründü, kent merkezinde kartpostallık manzaralar oluşturdu

tokat beyaza burundu kent merkezinde kartpostallik manzaralar olusturdu QNOJmyDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Şubat, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta gece saatlerinde başlayan kar yağışı tarihi yerlerde kartpostallık görüntüler oluştu, vatandaşlar ortaya çıman kış görüntüsünün tadını çıkarttı.

623 rakımlı Tokat’ta gece saatlerinde tesirli olan kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. Kent merkezindeki açık hava müzesi niteliğindeki tarihi yerler, karla kaplanarak kartpostallık görünümler oluşturdu. Kar yağışı nedeniyle vatandaşlar, yolda yürümekte zorlanırken bilhassa tarihi bölgelerde karın oluşturduğu farklı atmosfer ilgiyle izlendi. Okula ve işe gitmek için sokağa çıkan vatandaşlar, oluşan bu muazzam görüntüyü kaydetmek için telefonlarıyla fotoğraf çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin