blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ağustos, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokat Belediyesi vatandaşların nefes alacağı mesire alanı açtı

Tokat Belediyesi tarafından 30 dönümlük alanda hizmete açılan Gümenek Mesire Alanı, tabiatla iç içe piknik keyfi sunuyor.
Tokat Belediyesi tarafından 30 dönümlük alan üzerine kurulan Gümenek Mesire Alanı, düzenlenen merasimle vatandaşların hizmetine açıldı. Tabiatla iç içe vakit geçirmek isteyenler için yeni bir nefes alanı sunan mesire alanının açılış programına vatandaşlar ağır ilgi gösterdi.
"30 dönümlük alanı vatandaşların hizmetine sunduk"
Mesire alanı hakkında bilgiler veren Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "İklimi uygun olduğu için Tokatlılar piknik yapmayı seviyorlar. Zira yeşil bir kentiz biz. Yüzde 46, neredeyse yüzde 50 oranında ormanlık bir alana sahip olan Tokat’ın en değerli yerlerinden biri olan Gümenek’i 30 dönümlük bir alanı açarak vatandaşımıza hizmet verme noktasında bir irade ortaya koyduk. Bu süreç pek o kadar kolay olmadı. Aslında geçen sene bunu açmayı planlıyorduk. Fakat kimi ufak tefek talihsizlikler sonucunda açamadık. Öncelikle tüm milletvekillerimize müteşekkiriz. Nitekim onların da katkılarıyla, takviyeleriyle Ankara’da biz de görüşmelerimiz sonucunda süreksiz olarak burayı devralarak küçük dokunuşlarla işte alanlarımızı yeniledik. Yaklaşık 150 tane işte kamelyaya misal oturak alanları yerleştirdik. Eksiklerimiz elbet vardır. Fakat vakit içerisinde buradaki yoğunluğa nazaran revize edilecektir. Mescitlerimizi yaptık, büfemizi koyduk. Hem bayan mescidimiz hem erkekler için mescidimiz, bayan tuvaleti, erkek tuvaleti bilhassa gelen hanımefendilerin çocuklarının hani bebekleriyle alakalı giderebilecekleri tüm muhtaçlıkları karşılayacak odaları da tertipledik. Mangallarımızı koyduk. Ancak ben de şundan çok keyif alıyorum. Kamelyalar, oturaklar çok hoş fakat ben çimde oturmayı, yerde oturmayı daha çok seviyorum. Biraz da o denli alanları bilhassa bol bol olması için de farklı bir talimatlandırmıştım. Sağ olsun arkadaşlarımız da büyük özveri ve uğraşla bunu gerçekleştirdiler" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
22 Aralık, 2025 10:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Belediye-İş’te Düzyer Yeniden Başkan

Karabük Belediye-İş Sendikası Karabük Şubesi Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda mevcut başkan Tarık Düzyer, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Belediye-İş Sendikası Karabük Şubesi’nin 13. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday yarıştı. Yapılan oylamada Tarık Düzyer, rakibi Ferhat Dikilitaş’ın aldığı 34 oya karşılık 66 oy alarak yeniden Başkan oldu.

Genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Düzyer, kendisine duyulan güvenden dolayı sendika üyelerine teşekkür etti. Düzyer, “Çalışanlarımızın haklarını korumak ve geliştirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz. Birlik ve dayanışma içerisinde hareket ederek üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Demokratik bir atmosferde geçen genel kurul, dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin