blank
Berkay Doğan tarafından
05 Mayıs, 2025 11:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokan’dan Sert Tepki: “Bir Taşla İki Kuş Vurulmak İsteniyor”

Zafer Partisi Karabük İl Başkanı Sami Tokan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırının ardından saldırganın Zafer Partisi üyesi olduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

Tokan, bu tür söylemlerle hem saldırının asıl nedeninin örtbas edilmeye hem de Zafer Partisi’nin hedef gösterilerek yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan Tokan, “Bu saldırıyı yapan şahıs daha önce öz iki evladını katletmiş ve ikisini de yaralamış sabıkalı biridir. Muhtemelen siyasi kısıtlılığı da vardır. Buna rağmen araştırılmadan Zafer Partisi üyesi ilan edilmesi, hem vicdansızlıktır hem de bilinçli bir algı operasyonudur” dedi.

Saldırganın kardeşinin Zafer Partisi üyesi olduğu iddialarına da değinen Tokan, “Kardeşlerin, babaların, evlatların farklı siyasi partilere üye olduğu bu ülkede gayet yaygındır. Bu gerekçeyle partimize suç atmak, art niyetlidir” ifadelerini kullandı.

Tokan, CHP'nin hem önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hem de mevcut Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik saldırıların arka planının ciddi biçimde araştırılması gerektiğini belirterek, “Bu tür saldırılarla Zafer Partisi’ni karalama çabaları sonuçsuz kalacaktır. Zafer Partisi sizin yutabileceğiniz lokma değildir. Bilesiniz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Aralık, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gizli buzlanma trafik kazalarına sebep oldu: 3 yaralı

Kastamonu’da zımnî buzlanma sebebiyle meydana gelen iki farklı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu-Araç karayolu Gelersin köyü yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, A.A. yönetimindeki 34 FV 6686 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, kapalı buzlanma sebebiyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaldırıma çarptı. Refüjde takla atarak karşı şeride geçen hafif ticari aracın şoförü A.A. ile eşi S.A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sıhhat gruplarınca Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
İkinci kaza ise, Kastamonu-Araç karayolu Kanlıgöl mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İ.D. idaresindeki 52 KF 429 plakalı araba, kapalı buzlanma sebebiyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu istinat duvarına çarptı. Kazada yaralanan şoför, sıhhat gruplarınca Araç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin