blank
Berkay Doğan tarafından
05 Mayıs, 2025 11:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokan’dan Sert Tepki: “Bir Taşla İki Kuş Vurulmak İsteniyor”

Zafer Partisi Karabük İl Başkanı Sami Tokan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırının ardından saldırganın Zafer Partisi üyesi olduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

Tokan, bu tür söylemlerle hem saldırının asıl nedeninin örtbas edilmeye hem de Zafer Partisi’nin hedef gösterilerek yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan Tokan, “Bu saldırıyı yapan şahıs daha önce öz iki evladını katletmiş ve ikisini de yaralamış sabıkalı biridir. Muhtemelen siyasi kısıtlılığı da vardır. Buna rağmen araştırılmadan Zafer Partisi üyesi ilan edilmesi, hem vicdansızlıktır hem de bilinçli bir algı operasyonudur” dedi.

Saldırganın kardeşinin Zafer Partisi üyesi olduğu iddialarına da değinen Tokan, “Kardeşlerin, babaların, evlatların farklı siyasi partilere üye olduğu bu ülkede gayet yaygındır. Bu gerekçeyle partimize suç atmak, art niyetlidir” ifadelerini kullandı.

Tokan, CHP'nin hem önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hem de mevcut Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik saldırıların arka planının ciddi biçimde araştırılması gerektiğini belirterek, “Bu tür saldırılarla Zafer Partisi’ni karalama çabaları sonuçsuz kalacaktır. Zafer Partisi sizin yutabileceğiniz lokma değildir. Bilesiniz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da zincirleme trafik kazası: 9 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 3 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun istikametinde seyir halinde plakası belirlenemeyen Fiat marka hafif ticari araç, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçerek 34 LR 5648 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç ve 41 ARV 299 plakalı araba ile çarpıştı.
Kazada araçlarda bulunan Y.Ç., N.Ç., Y.K., Ö.K., M.E.K., A.K., Ş.T.Ö., A.Ö. ve M.Ö. yaralandı. 112 Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye, polis ve jandarma takımları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye takımları tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılan yaralılar, sıhhat gruplarınca Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin