Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2023 13:31 tarihinde yayınlandı
0

Togg sünnet arabası oldu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Çorum’da erkekliğe ilk adımı atan çocukların sünnet arabası oldu.

 

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde 160 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, makam aracı Togg’u süsleterek sünnet olacak çocuklara tahsis etti. Başkan Aşgın ile Togg’da şehir turu atan çocuklar daha sonra Hıdırlık’a giderek dua etti.

 

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, geleneksel sünnet şöleninin her yıl yapılan şölenlerden bir farkı olduğunu belirterek, “Yerli milli otomobilimz Togg, ilk kez sünnet çocuğu gezdiriyor. Çorumluların yaptığını kimse yapamaz. Togg ile çocuklarımızı gezdiriyoruz. Şoförlüklerini de yapıyoruz. Yavrularımızla birlikte şehir turu atıyoruz. Hıdırlık’ta yavrularımızın aydınlık geleceği için dua ettik” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin