TOBB Genç Girişimciler Kurulu Karabük'te Buluştu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
19 Ocak, 2025 13:56 tarihinde yayınlandı
0
0

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Karabük’te Buluştu

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Batı Karadeniz Bölge Toplantısı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve TOBB Karabük Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Can Özçelik ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Batı Karadeniz Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Bölge Başkanı aynı zamanda Düzce GGK Başkanı Ferit Mutlu, Kastamonu GGK Başkanı Taner Tonbul, Bartın GGK Başkanı Hüseyin Alp Akın, Bolu GGK Başkanı Murat Karaağaç ve üyeleri katıldı.

Karabük GGK Başkanı Ahmet Can Özçelik açılış konuşmasında: “Kıymetli başkanlarım sizleri Karabük’ümüzde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Karabük olarak görevi aldığımız günden bu güne iş dünyasının bütün sorunlarını artık kendi sorunumuzdur düsturunu şiar edindik. Tüm enerjimizi, gücümüzü üyelerimizin temsilinin en üst düzeyde yapılacağı ve işlerini geliştirirken yanlarında her zaman bulacakları bir kurum olarak yönetiyoruz ve yöneteceğiz. Odamızın kuruluş yılı olan 1954 yılından bu yana odamızda görev yapan tüm Yönetim Kurulu Başkanlarıma, Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Programa KTSO Akademik Danışmanı, Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taşkın Deniz’in KTSO Karabük Ekonomisi Tanıtımı sunumuyla devam edildi.

Bölge toplantısının ardından GGK Başkanları ve üyeleri Safranbolu’nun UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan tarihi yapılar, geleneksel Osmanlı mimarisine sahip evleri ve dar sokakları ziyaret edildi. Ziyaret sırasında tarihi Safranbolu evlerinin onarımı ve sürdürülebilir turizm konuları üzerine sohbetler yapıldı. Genç girişimciler, bölgedeki iş olanaklarını daha iyi anlayarak, bu alandaki iş birliği fırsatları hakkında istişarede bulundu.

Firma ziyaretleri kapsamında Çelikoğlu Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ziyaret edildi. Demir çelik sektöründeki üretim parçaları, sürdürülebilirlik çözümleri ve bölgedeki sanayi gelişimi değerlendirme yapıldı. Genç Girişimciler, sektör dinamiklerini öğrenerek, üretimi artırmaya yönelik iş birliği olanakları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin