TMO Giresun’da ilk fındığı 135,96 liradan aldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
tmo giresunda ilk findigi 13596 liradan aldi r9PkTNmS jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

TMO Giresun’da ilk fındığı 135,96 liradan aldı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Giresun’un Bulancak ilçesinde ilk fındığı 135,96 liradan aldı.

TMO, 2024-25 fındık sezonu fındık alımlarına başladı. Giresun’da merkez, Bulancak, Dereli, Espiye, Görele, Güce ve Tirebolu ilçelerinde üreticiler ürünlerini teslim etmeye başladı. Ayrıca TMO’nun Bulancak deposunda düzenlenen törende ilk fındık teslim edildi.

Törene Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve TMO Giresun Başmüdürü Çağlar Şeyranlıoğlu katıldı. Ürününü TMO’ya vermeyi tercih eden İzzet Kahya isimli üretici, 51,78 randıman gelen 883 kilogram ürünü 135,98 liradan TMO’ya teslim etti.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti yaptığı açıklamada, “Toprak Mahsulleri Ofisimiz Bulancak alım noktasında yeni sezonun ilk fındık alımını gerçekleştirdik. 51,78 randıman gelen 883 kilogram fındığı 135,96 lira fiyat üzerinden alımını tamamladık. Bu vesile ile tüm üreticilerimize bereketli bir hasat sezon ve hayırlı kazançlar diliyor, fiyat istikrarını koruyarak her zaman üreticilerimizin yanında olan TMO’ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir dönem, ilimize ve ülkemize ise sürdürülebilir bir tarım geleceği temenni ediyor ve bu minvalde çalışmalarımızı yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dqdqqd
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
26 Nisan, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük şehir merkezindeki Balık Pazarı’na estetik dokunuş

Karabük şehir merkezinde Balık Pazarı’nda gerçekleştirilen çevre düzenlemesi vatandaşların beğenisini kazandı. Yapılan çalışmalar kapsamında alana estetik bir görünüm kazandırılırken, özellikle süs havuzu ve çevresine yerleştirilen çiçekler dikkat çekti.

Yenilenen Balık Pazarı’nda hem görsel hem de kullanım açısından iyileştirmeler yapıldı. Ortaya konulan süs havuzu ile etrafındaki çiçekler vatandaşlardan tam not aldı. Günün her saatinde yoğunluk yaşanan alanda yapılan düzenleme görsel şölen oluşturuyor

Vatandaşlar ise şehir merkezine yakışan bu tür dokunuşların artmasını istediklerini belirtti.

Yetkililer, kent estetiğini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, benzer düzenlemelerin şehrin farklı noktalarında da hayata geçirileceğini açıkladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin