Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2015 09:30 tarihinde yayınlandı
0

TKDK’dan Bilgilendirme Toplantısı

KASTAMONU Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Daday da bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Kastamonu’nun Daday İlçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Daday da bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğünün talebi üzerine Daday Müftülüğü toplantı salonunda muhtarlara ve çiftçilere 2015 yılında çıkılacak olan çağrılar ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya İlçe Kaymakamı Zafer Sağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ömür ONUR, Ziraat Mühendisi Şennur Şahin, Daday Ziraat Odası Başkanı Mustafa Levent Uğuzbalaban TKDK Kastamonu İl Koordinatörlüğünden Fatih Gürel ve Aytuğ Türk’ ün yanı sıra Köy muhtarları ve çiftçilerden oluşun yaklaşık 150 kişilik davetli grubu katıldı. Oldukça verimli geçen toplantıda özellikle besi sığırcılığı ve Kırsal Turizm ile yöresel ürünlerin paketlenmesi üzerine yoğun bir soru trafiği yaşandı. İlçemiz çiftçileri adına çok verimli geçen toplantı sonunda TKDK Kastamonu İl Koordinatörlüğü personellerinden Fatih Gürel ve Aytuğ Türk, katılımdan oldukça memnun kaldıklarını, projelerden yararlanmak isteyen vatandaşların ulaşması durumunda kendileri ile birebir ilgileneceklerini söylediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yalcin kosukavak sadece bir penaltiyla elendigimiz icin uzgunum 1jRLfUBL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yalçın Koşukavak: “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının ardından, “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi belki bu cümleleri kullanmayacaktım” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde Çorum FK, evinde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eten Koşukavak, penaltı golüyle elenmelerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

“15. sıradan gelip burada böyle bir başarı sağladık”

Play-off maçlarının zor olduğunu dile getiren Koşukavak, “Bizim için zor bir deplasmandı. Bunu söylememe gerek yok zaten. İki takım arasındaki farkları Türkiye biliyor. Oyunda ilk 10 ila 20. dakika arası biraz baskı yedik. Çorum orada penaltıdan bir golü buldu. Sonra biz oyuna çok hükmetmeye başladık. Bir tane geçiş hücumundan bir pozisyon verdik. Kaleci Emre kurtardı. Sonra oyun ikinci yarı tamamen Çorum yarı sahasında oynandı. Aslında topu 18’e çok getirdik. Orada golü bulsak maçı uzatabilirdik. Son dakika da bir pozisyon var. Oyunu yorumladığınız zaman, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geliş hikayemizden dolayı biraz da üzgünüm. Bir penaltıyla böyle beklentisi olan bir takıma karşı, bu kadar ciddi bir oyun oynayıp elenmek işin açıkçası beni üzüyor. Çünkü 12. hafta geldim takıma, 15. sıradaydı. Yukarıdaki altı takım hiç değişmedi bu ligde, ekonomik güçten, kadro yapısından dolayı sürekli onlar yukarıda vardı. Sürekli yedinci sıra değişiyordu. 15. sıradan biz gelip burada böyle bir başarı sağladık, play-off’a oynamaya hak kazandık. Çok genç oyuncularımız var ve kariyerinin sonunda çok oyuncularımız var. Ona rağmen bugünkü oyundan da oldukça memnunum. Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi, belki bu cümleleri kullanmayacaktım. Onun adına çok üzgünüm. Çorum FK’ya da ilerleyen maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin