KASTAMONU Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Daday da bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Kastamonu’nun Daday İlçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Daday da bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kastamonu İl Koordinatörlüğünün talebi üzerine Daday Müftülüğü toplantı salonunda muhtarlara ve çiftçilere 2015 yılında çıkılacak olan çağrılar ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya İlçe Kaymakamı Zafer Sağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ömür ONUR, Ziraat Mühendisi Şennur Şahin, Daday Ziraat Odası Başkanı Mustafa Levent Uğuzbalaban TKDK Kastamonu İl Koordinatörlüğünden Fatih Gürel ve Aytuğ Türk’ ün yanı sıra Köy muhtarları ve çiftçilerden oluşun yaklaşık 150 kişilik davetli grubu katıldı. Oldukça verimli geçen toplantıda özellikle besi sığırcılığı ve Kırsal Turizm ile yöresel ürünlerin paketlenmesi üzerine yoğun bir soru trafiği yaşandı. İlçemiz çiftçileri adına çok verimli geçen toplantı sonunda TKDK Kastamonu İl Koordinatörlüğü personellerinden Fatih Gürel ve Aytuğ Türk, katılımdan oldukça memnun kaldıklarını, projelerden yararlanmak isteyen vatandaşların ulaşması durumunda kendileri ile birebir ilgileneceklerini söylediler.


TKDK’dan Bilgilendirme Toplantısı
Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi
Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.
Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.
“İyi ki Galatasaraylıyız”
Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“İlklerin takımı Galatasaray”
Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.
“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.
Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


