Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Zonguldak İrtibat Ofisi uzmanları, Kilimli’de düzenlenen Mahallî Hareket Kümesi Derneği toplantısına katıldı.
Toplantıya Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir de iştirak etti. Programda, IPARD dayanaklarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirilirken, akabinde LEADER önlemi kapsamında yürütülebilecek lokal kalkınma projeleri üzerine istişarelerde bulunuldu.


66
TKDK Zonguldak’tan LEADER tedbiri istişaresi
768
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

