Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tırın uçurumdan yuvarlanmasını dorsesi engelledi: 1 yaralı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Aynalıkaya geçişinde bariyerlere çarpan tır, uçurumda askıda kaldı. Tırın sürücüsü kazada hafif şekilde yaralandı.
Kaza, Mudurnu ilçesi ile Nallıhan ilçesini birbirine bağlayan Aynalıkaya geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nallıhan istikametinde seyreden Ahmet U. idaresindeki 41 AEL 170 plakalı tır, Aynalıkaya geçişinde kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan tır, bariyerlere çarptı ardından askıda kaldı. Meydana gelen kazada tırın sürücüsü Ahmet U., hafif şekilde yaralandı. Bariyerlere çarparak askıda kalan tırın dorsesi, uçurumdan aşağı yuvarlanma tehlikesine engel oldu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hafif yaralanan sürücü Ahmet U.’ya ayakta müdahale edildi.
Askıda kalan tır çekici yardımıyla kurtarıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarma minik öğrencileri bilgilendirdi

Zonguldak Vilayet Jandarma Komutanlığı ve Çaycuma İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı takımlar, Burunkaya Şehit Emrah Kartal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle unutulmaz bir gün geçirdi. Öğrenciler jandarma işçisi tarafından sorulan sorulara yanıt verdi.
Etkinliğe; İlçe Jandarma Kumandan Vekili Jandarma Üsteğmen Derviş Özhan, Merkez Jandarma Karakol Kumandanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Şerif Bekiroğlu, Zonguldak ve Çaycuma’dan gelen subay, astsubay ve uzman çavuşlar ile birlikte Çaycuma İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Şube Müdürleri Muhammet Atlı ve Özkan Yıldırım katıldı.
Ziyaret sırasında öğrenciler, Jandarma Trafik Timi, Etraf Timi (HAYDİ), Asayiş Timi, Motosikletli Asayiş Timi, Köpek Timi, Su Altı Arama Kurtarma Timi ve Asayiş Komando Timi ile tanışma fırsatı buldu. Gruplar, öğrencilerle yakından ilgilenerek misyonlarını anlattı ve kullandıkları teçhizatları tanıttı.
Jandarma Teçhizatları Büyük İlgi Gördü
Öğrenciler, grup otolarına binerek sirenleri çalıştırdı, anons yaptı, misyon köpeğiyle vakit geçirdi ve dron uçuşunu izledi. Küçük trafik parkurunda yürüyerek trafik kurallarını tekrar eden öğrenciler, jandarma işçisinden hem bilgi aldı hem de keyifli dakikalar yaşadı.
Öğle yemeğinde jandarma gruplarıyla bir ortaya gelen öğrenciler, bu özel günü daima hatırlayacaklarını lisana getirdi. Jandarma Komutanı’nın "Kimler asker olmak istiyor?" sorusuna birçok öğrencinin el kaldırarak karşılık vermesi ise duygusal anlara sahne oldu.
Okul Müdürü İsmail Çelebi, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler, aktifliğe katılan tüm konukları alkışlarla karşılayarak büyük bir memnuniyetle ağırladı. Ziyaret sonunda yapılan açıklamada, "Okulumuza gelerek bizleri ve öğrencilerimizi memnun eden tüm kumandanlarımıza, İlçe Ulusal Eğitim Müdürümüze, şube müdürlerimize ve jandarma işçisine teşekkür ederiz" sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin