Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde tırın motosiklete çarptığı kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, ağabeyi ise yaralandı.
Kaza, ilçeye bağlı Taşbaşı mevkisinde yaşandı. Ereğli istikametine seyir halindeki Süleyman C. (53) idaresindeki 67 ABT 428 plaka tır ile Taşbaşı Caddesi’nden karayoluna çıkan sürücü Alperen Taşkın (18) idaresindeki 81 ADS 551 plakalı motosikletle çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kazada ağır yaralanan Taşkın kaldırıldığı ZBEÜ Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Motosiklette yolcu olarak bulunan diğer yaralı S.T.’nin ise hastanede tedavisi sünüyor. Tır sürücüsü Süleyman C. ise kazadan sonra ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.


Tırın çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, ağabeyi yaralı
Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.
Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

