Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
0

Tırın çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, ağabeyi yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde tırın motosiklete çarptığı kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, ağabeyi ise yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Taşbaşı mevkisinde yaşandı. Ereğli istikametine seyir halindeki Süleyman C. (53) idaresindeki 67 ABT 428 plaka tır ile Taşbaşı Caddesi’nden karayoluna çıkan sürücü Alperen Taşkın (18) idaresindeki 81 ADS 551 plakalı motosikletle çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kazada ağır yaralanan Taşkın kaldırıldığı ZBEÜ Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Motosiklette yolcu olarak bulunan diğer yaralı S.T.’nin ise hastanede tedavisi sünüyor. Tır sürücüsü Süleyman C. ise kazadan sonra ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin