Zonguldak’ta tırın çarptığı gazeteci İbrahim Poyraz, memleketi Bartın’ın Söğütlü köyünde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yerel internet sitesi sahibi olan 72 yaşındaki İbrahim Poyraz, Zonguldak D-750 kara yolu üzerindeki çevre yolunda yolun karşısına geçerken Çetin K. idaresindeki 67 AEG 201 plakalı tırın çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü serbest bırakılırken, İbrahim Poyraz’ın cenazesi ise memleketi Bartın’ın Söğütlü köyüne getirildi. Poyraz’ın cenazesi, Söğütlü Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Poyraz, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Poyraz’ın cenazesi, Söğütlü Köyü Mezarlığı’nda defnedildi.


Tırın çarptığı gazeteci dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Okul sporları minik kızlar hentbol il birinciliği sona erdi
Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, büyük heyecana ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olarak tamamlandı.
İl genelinden okulların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minik sporcular, centilmence mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Karşılaşmalar sonunda Ünsal Tülbentçi İlkokulu il birinciliğini elde ederken, Kurtuluş İlkokulu ikinci, Şehit Adem Yavru İlkokulu üçüncü ve Altın Safran İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.
Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyona katılan tüm sporcular, öğretmenler ve okul yöneticileri gösterdikleri emek ve performans nedeniyle tebrik edildi.
Yetkililer, okul sporlarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, sporun birleştirici gücüyle geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

