Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
20 Kasım, 2024 18:43 tarihinde yayınlandı
0

Tırdan Dökülen Sıvı Trafiği Aksattı

Karabük’te, Namal Kavşağı ile Medikar Hastanesi arasındaki yolda trafik yoğunluğu yaşandı. Bir tırdan dökülen sıvı nedeniyle yolun kayganlaşması sonucunda ekipler olaya müdahale ederek yola kum döktü. Bir süreliğine duran trafik yapılan çalışmaların ardından tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
filyos vadisi koridoru projesi toplantisi gerceklestirildi A93y7wCl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Filyos Vadisi Koridoru Projesi toplantısı gerçekleştirildi

Filyos Vadisi Koridoru Projesi kapsamında; ulaşım, altyapı ve üstyapı çalışmalarını içeren bütüncül planlama sürecine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun başkanlığında Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda; Çaycuma, Gökçebey ve Devrek ilçelerini kapsayan Filyos Vadisi Koridoru Projesi çerçevesinde yürütülen çalışmalar ele alındı.

Toplantıda; Filyos Limanı eksenli entegre gelişim vizyonu doğrultusunda planlanan ulaşım koridorları ile bölgesel kalkınmaya yönelik projeler değerlendirildi.

Ayrıca, ilçeler arası ulaşımın güçlendirilmesi, sanayi ve lojistik hareketliliğinin desteklenmesi, turizm potansiyelinin artırılması ve sürdürülebilir şehirleşme hedefleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin