Reklam
Reklam
tilkiler mahalleyi mesken tuttu 4Wy2H8XD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Tilkiler mahalleyi mesken tuttu

Karabük’te aç kalan tilkiler mahalleyi mesken tuttu.

Olay, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Aç kalan tilkiler, ormana yakın yerleşim yerinde bulunan mahalleye indi. Vatandaşların yiyecekle beslediği tilkiler cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Vatandaşlar, tilkilerin sürekli mahalleye geldiklerini belirtirken kimi hayrete düştü kiminin de ilgisini çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin