Reklam
Reklam

Ticari taksi ile otomobil çarpıştı: 1 ağır yaralı 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2019 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza Karabük-Kastamonu karayolu Bostanbükü kavşağında meydana geldi. Karabük’ten Kastamonu istikametine seyir halinde olan Şeref Aslan yönetimindeki 78 T 0226 plakalı ticari araç ile Kerim Öztürk yönetimindeki 78 DE 010 plakalı otomobil ile Bostanbükü kavşağında çarpıştı. Meydana gelen kazada sürücü Şeref Aslan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin