Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2024 04:12 tarihinde yayınlandı
0

Ticari araçlara denetim yapıldı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından ticari araçlara yönelik uygulama yapıldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından Gazipaşa Caddesi’nde ticari araçlara yönelik uygulama yapıldı. Ekipler şüpheli gördükleri araçları tek tek durdurarak denetim yaptı. Denetimlerde faz yolcu taşıma, emniyet kemeri, SRC ve sigorta sorgulaması yapıldı.

Yaklaşık bir saat süren uygulama tamamlanmasının ardından sona erdi.

Denetimlerin aralıklarla devam edeceği öğrenildi

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayinin debisi yukseldi kopru ulasima kapatildi 8zCaasa1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi, köprü ulaşıma kapatıldı

Kılıçkaya Barajı’nda kapakların açılmasıyla Kelkit Çayı’nın debisi yükselirken, Yeşilçam Köprüsü güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapatıldı.

Bölgede etkili olan yağışların ardından Sivas sınırlarındaki Kılıçkaya Barajı’nda su seviyesi yüzde 100’ün üzerine çıktı. Suyun tahliyesi için baraj kapaklarının açılmasıyla birlikte Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi. Tokat’ın Niksar ilçesi Yazıcık beldesine ulaşımı sağlayan Yeşilçam Köprüsü’nde güvenlik gerekçesiyle önlemler artırıldı. Jandarma ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için köprü girişine şerit çekerek, yolu araç ve yaya trafiğine kapattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin