Ticaret Bakanı Bolat Devrek’e geldi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ticaret bakani bolat devreke geldi EHRr82P3 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Ticaret Bakanı Bolat Devrek’e geldi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Devrek’e geldi

Bir takım açılış inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Zonguldak’a gelen Ticaret Bakanı Ömer Polat, Devrek’e uğrayarak yetkiler ile bilgi alışverişinde bulundu.

Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice ve Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve diğer yetkililer tarafından belediyede karşılanan Ömer Bolat, Başkan Özcan Ulupınar ile çeşitli konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Bakan Bolat’ın Devrek ziyaretinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğu, Bakan Yardımcıları Mustafa Tuzcu, Volkan Ağar, Mustafa Gürcan, Bakan Başdanışmanı Prof. Dr. M. Hüseyin Bilgin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek Kaymakamı Muhamed Evlice ile çok sayıda yetkili ve partili eşlik ettiler.

Programın ardından Bakan Bolat’a Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu hediye edilirken, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Bakan Bolat, Ankara’ya hareket etti

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin