Ticaret Bakanı Bolat Devrek’e geldi - Karabük Haber Postası
ticaret bakani bolat devreke geldi EHRr82P3 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Ticaret Bakanı Bolat Devrek’e geldi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Devrek’e geldi

Bir takım açılış inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Zonguldak’a gelen Ticaret Bakanı Ömer Polat, Devrek’e uğrayarak yetkiler ile bilgi alışverişinde bulundu.

Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice ve Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve diğer yetkililer tarafından belediyede karşılanan Ömer Bolat, Başkan Özcan Ulupınar ile çeşitli konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Bakan Bolat’ın Devrek ziyaretinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğu, Bakan Yardımcıları Mustafa Tuzcu, Volkan Ağar, Mustafa Gürcan, Bakan Başdanışmanı Prof. Dr. M. Hüseyin Bilgin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek Kaymakamı Muhamed Evlice ile çok sayıda yetkili ve partili eşlik ettiler.

Programın ardından Bakan Bolat’a Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu hediye edilirken, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Bakan Bolat, Ankara’ya hareket etti

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu guney karadeniz jeoparki icin hazirlanan 15 proje desteklenecek DDwjt8re
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı için hazırlanan 15 proje desteklenecek

Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı iş birliğiyle hazırlanan 15 proje desteklenmeye hak kazandı.

Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı iş birliğinde yürütülen jeopark temalı ihtisaslaşma projeleri kapsamında önemli bir adım atıldı. Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen proje çağrısı kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda toplam 15 proje desteklenmeye hak kazandı.

Bölgenin doğal mirasının korunması, jeolojik değerlerin tanıtılması ve sürdürülebilir turizm anlayışının geliştirilmesini amaçlayan projeler; bilimsel araştırmadan saha uygulamalarına kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Kabul edilen projelerin, başta Kastamonu olmak üzere Karadeniz bölgesinde jeopark bilincinin yaygınlaştırılmasına ve bölgesel kalkınmaya önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Yetkililer, ilerleyen süreçte projelerin uygulanma aşamasına geçileceğini ve elde edilecek çıktılarla bölgenin jeoturizm potansiyelinin daha görünür hale getirileceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin