Ticaret Bakanı Bolat Devrek’e geldi - Karabük Haber Postası
ticaret bakani bolat devreke geldi EHRr82P3 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Ticaret Bakanı Bolat Devrek’e geldi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Devrek’e geldi

Bir takım açılış inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Zonguldak’a gelen Ticaret Bakanı Ömer Polat, Devrek’e uğrayarak yetkiler ile bilgi alışverişinde bulundu.

Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice ve Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve diğer yetkililer tarafından belediyede karşılanan Ömer Bolat, Başkan Özcan Ulupınar ile çeşitli konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Bakan Bolat’ın Devrek ziyaretinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğu, Bakan Yardımcıları Mustafa Tuzcu, Volkan Ağar, Mustafa Gürcan, Bakan Başdanışmanı Prof. Dr. M. Hüseyin Bilgin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek Kaymakamı Muhamed Evlice ile çok sayıda yetkili ve partili eşlik ettiler.

Programın ardından Bakan Bolat’a Belediye Başkanı Özcan Ulupınar tarafından ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu hediye edilirken, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Bakan Bolat, Ankara’ya hareket etti

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Nisan, 2026 15:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yabancı uyruklulara kumar operasyonu

Karabük’te İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kumar oynanmasının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bir adrese operasyon düzenlendi.

Kayabaşı Mahallesi’nde belirlenen ikamette yabancı uyruklu şahısların kumar oynadığı tespit edildi. Yapılan fiziki takip ve saha çalışmaları sonucunda adrese gerçekleştirilen operasyonda 19 yabancı uyruklu şahıs kumar oynarken yakalandı.

Şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi gereğince toplam 220 bin 476 lira idari para cezası uygulanırken, “kumar oynanmasına yer ve imkân sağlamak” suçundan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Adreste yapılan aramalarda 3 deste poker kâğıdı, zar çubuğu, 2 adet zar ile birlikte 170 bin 900 lira, 2 bin 850 dolar ve 400 euro olmak üzere toplam 320 bin 380 lira karşılığı para ele geçirildi ve söz konusu paraya el konuldu.

Emniyet yetkilileri, şehir genelinde kamu düzenini bozan ve vatandaşları mağdur eden suçlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin