Thomas Reis: “Taraftar Avrupa’yı hayal edebilir ama ben hayalperest değilim” - Karabük Haber Postası
thomas reis taraftar avrupayi hayal edebilir ama ben hayalperest degilim gaCl4gF8 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Thomas Reis: “Taraftar Avrupa’yı hayal edebilir ama ben hayalperest değilim”

SAMSUN (İHA) – Taraftarın Avrupa kupalarına katılma hayalini normal karşıladığını söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, “Bu herkes için serbest ve olağan bir durum. Ancak ben bir hayalperest değilim. Ben bunu yapmayacağım ve takımım da bunu yapmamalı” dedi.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü sahasında oynayacağı Göztepe mücadelesinin çalışmalarına Nuri Asan Tesisileri’nde Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde devam ediyor. Reis de takımın son durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zor bir maça çıkacaklarını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, “Onları çok iyi biliyoruz. Defansif anlamda çok iyi işler yapan bir takım. Kompakt oynamayı çok iyi başarıyorlar. Sahamızda Göztepe’ye karşı çok iyi bir oyun sergileyip, Konyaspor maçına oranla daha iyi bir sonuç almak istiyoruz” diye konuştu.

“Taraftar Avrupa’yı hayal edebilir ama ben hayalperest değilim”

Avrupa kupaları potasında bulunan takımının asıl hedefinin ligde kalmak olduğunun altını çizen Thomas Reis, “Ligin başından beri söylüyorum. En büyük hedefimiz ligde kalmak. Herkes hayal kurabilir. Taraftarlarımız Avrupa kupalarına gitmeyi hayal ediyor olabilirler. Bu herkes için serbest ve olağan bir durum. Ancak ben bir hayalperest değilim. Ben bunu yapmayacağım ve takımım da bunu yapmamalı. Şu anki konuma gelebilmek çok güzel bir şey. Ama toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor. Çünkü şu anda çok erken. Hedefimiz ligde kalmak. Göztepe maçında da taraftarımızın yanımızda olmasını bekliyorum. Onların desteği çok önemli olacak. Göztepe maçından da istediğimiz sonucu almak istiyorum” şeklinde konuştu.

Her maça ayrı hazırlandıklarına da vurgu yapan Reis, “Erken form tutmak, ilerideki performansımızı etkiler mi bilemem ama etkilememeli. Sonuçta her maç çok zor geçiyor. Son oynadığımız Çaykur Rizespor maçında şanslı olduğumuz bazı pozisyonlar bile vardı. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Göztepe maçında da çok iyi bir performans göstermek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
minikler
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
10 Nisan, 2026 10:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Miniklerden Başkan Çetinkaya’ya Sevgi Seli

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında miniklerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Çetinkaya’ya öğrenciler büyük bir coşkuyla sevgi gösterisinde bulundu.

Öğrencilerle soru-cevap şeklinde samimi bir sohbet gerçekleştiren Çetinkaya, çocukların merak ettiği soruları yanıtladı. Sohbet sırasında kendi hayatından kesitler de paylaşan Çetinkaya, “Bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük, bu şehre hizmetkâr olduk. Bunun gururunu yaşıyoruz. Belediye başkanlığına aday olduğumda ilk desteği annemden ve eşimden aldım. Annelerimiz başımızın tacı, her zaman yanımızdalar. Annelerimizi çok seveceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya’nın sözleri öğrenciler tarafından sık sık “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla kesildi. Ziyaret boyunca neşeli ve sıcak anlar yaşanırken, çocukların ilgisi dikkat çekti.

Çocukların taleplerini de dinleyen Çetinkaya, futbol sahası isteğine olumlu yanıt vererek en kısa sürede sahanın yapılacağı müjdesini verdi. 5000 Evler’de hizmete giren Sosyal Tesis ve Has Bahçe örneğini hatırlatan Çetinkaya, yeni tema parkların da hayata geçirileceğini belirterek, bu alanların çocukların okul sonrası güvenle vakit geçirebileceği sosyal alanlar olacağını ifade etti.

Ziyaret kapsamında okul yönetimi ve öğretmenlerle de görüşen Çetinkaya, eğitim süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin