Reklam
Reklam

Thomas Reis: “Taraftar Avrupa’yı hayal edebilir ama ben hayalperest değilim”

thomas reis taraftar avrupayi hayal edebilir ama ben hayalperest degilim gaCl4gF8 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

SAMSUN (İHA) – Taraftarın Avrupa kupalarına katılma hayalini normal karşıladığını söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, “Bu herkes için serbest ve olağan bir durum. Ancak ben bir hayalperest değilim. Ben bunu yapmayacağım ve takımım da bunu yapmamalı” dedi.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü sahasında oynayacağı Göztepe mücadelesinin çalışmalarına Nuri Asan Tesisileri’nde Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde devam ediyor. Reis de takımın son durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zor bir maça çıkacaklarını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, “Onları çok iyi biliyoruz. Defansif anlamda çok iyi işler yapan bir takım. Kompakt oynamayı çok iyi başarıyorlar. Sahamızda Göztepe’ye karşı çok iyi bir oyun sergileyip, Konyaspor maçına oranla daha iyi bir sonuç almak istiyoruz” diye konuştu.

“Taraftar Avrupa’yı hayal edebilir ama ben hayalperest değilim”

Avrupa kupaları potasında bulunan takımının asıl hedefinin ligde kalmak olduğunun altını çizen Thomas Reis, “Ligin başından beri söylüyorum. En büyük hedefimiz ligde kalmak. Herkes hayal kurabilir. Taraftarlarımız Avrupa kupalarına gitmeyi hayal ediyor olabilirler. Bu herkes için serbest ve olağan bir durum. Ancak ben bir hayalperest değilim. Ben bunu yapmayacağım ve takımım da bunu yapmamalı. Şu anki konuma gelebilmek çok güzel bir şey. Ama toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor. Çünkü şu anda çok erken. Hedefimiz ligde kalmak. Göztepe maçında da taraftarımızın yanımızda olmasını bekliyorum. Onların desteği çok önemli olacak. Göztepe maçından da istediğimiz sonucu almak istiyorum” şeklinde konuştu.

Her maça ayrı hazırlandıklarına da vurgu yapan Reis, “Erken form tutmak, ilerideki performansımızı etkiler mi bilemem ama etkilememeli. Sonuçta her maç çok zor geçiyor. Son oynadığımız Çaykur Rizespor maçında şanslı olduğumuz bazı pozisyonlar bile vardı. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Göztepe maçında da çok iyi bir performans göstermek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Minik öğrencilerden Başkan Çetinkaya’ya piknik daveti

Minik ogrencilerden Baskan Cetinkayaya piknik daveti
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 15:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük 5000 Evler Ömer Lütfü Özaytaç İlköğretim Okulu 2-B Sınıfı öğrenci ve velileri, Has Bahçe’de keyifli bir piknik organizasyonu düzenledi. Piknik esnasında sosyal medya üzerinden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı etiketleyerek samimi bir davette bulunan öğrencilerin bu çağrısına, Başkan Çetinkaya’dan anlamlı bir karşılık geldi.

Öğrencilerin davetine kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Has Bahçe’ye belediye ekiplerini yönlendirerek çocuklara ve ailelerine ikramlar ve hediyeler ulaştırdı. Belediye ekiplerinin bu sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşayan öğrenciler ve veliler, nazik jestinden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti.

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Has Bahçe’de piknik yaparken bizleri de sevgiyle yad eden 5000 Evler Ömer Lütfü Özaytaç İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrenci ve velilerimizin o güzel davetini aldım. Önceden planlanan programlarımız sebebiyle davetinize icabet edemesek de gönlümüzün sizlerle olduğunu bilmenizi isterim. Bu tatlı buluşmaya ikramlarımız ve hediyelerimizle eşlik etmek istedik. Yüzünüzden gülücük, hanenizden neşe hiç eksilmesin. Geleceğimizin teminatı olan tüm evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum.”

Karabük Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisleri, temiz havası, geniş yeşil alanları ve huzurlu ortamıyla her yaştan Karabüklüyü ağırlamaya devam ediyor. Kentin sosyal yaşamına yeni bir soluk getiren ve kısa sürede okul organizasyonları, aile piknikleri ile sosyal etkinliklerin ilk tercihi haline gelen Has Bahçe, şimdiden Karabük’ün en gözde ortak buluşma noktası oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin