blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Thomas Reis: “Mağlup olduğumuz için üzgünüz”

0’dan 3-2 kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Trendyol Üstün Lig’in 25. haftasında Samsunspor, alanında karşılaştığı Çaykur Rizespor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, "Birbirinden farklı iki yarı izledik. Birinci yarıda çok âlâ performans gösterdik. Kar yağışına karşın düzgün oynadık. İkinci yarı rakip sistem değiştirdi ve risk aldı. Soner’in durumu gole çevirsek maç bizim ismimize bitmiş olacaktı. Küçük ayrıntılar maçın sonucunu etkileyebiliyor. 3. golü atabilsek maçı kazanabilirdik. Sonrasında kolay goller yedik. Yenilgi nedeniyle üzgünüz. Yarından itibaren başımızı kaldırıp, bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’daki barajların doluluk oranları belli oldu

Samsun’da içme suyu ve tarımsal sulama açısından önem taşıyan barajların doluluk oranları belli oldu. Devlet Su İşleri (DSİ) verilerine göre kent genelindeki 13 barajın 8’inde su seviyesi yüzde 50’nin altında ölçüldü.
Samsun’da kış mevsiminde yağışlar etkili olsa da barajlardaki doluluk oranlarının barajlara göre farklılık gösterdiği görüldü. Verilere göre en yüksek doluluk oranı yüzde 74,1 ile Derbent Barajı’nda ölçülürken, Derbent’i yüzde 72,3 doluluk oranıyla Dereköy Barajı takip etti. Samsun’a içme suyu sağlayan Çakmak Barajı’nda ise doluluk oranı yüzde 64,4 olarak kayıtlara geçti.
Bazı barajlarda ise doluluk oranlarının yüzde 50’nin altında olduğu belirlendi. Derinöz Barajı yüzde 3,9 ile en düşük doluluk oranına sahip baraj olurken, Duruçay Barajı’nda yüzde 17,4, Ladik Gölü’nde ise yüzde 24,3 doluluk oranı ölçüldü.
Samsun’un önemli su kaynakları arasında yer alan Altınkaya Barajı’nda doluluk oranı yüzde 25,3, Hasan Uğurlu Barajı’nda yüzde 33,1, Suat Uğurlu Barajı’nda yüzde 33,5 olarak açıklandı. 19 Mayıs Barajı’nda doluluk oranı yüzde 45,6, Vezirköprü Barajı’nda ise yüzde 27,7 olarak kaydedildi.
Yetkililer, barajlardaki doluluk oranlarının yağış rejimine bağlı olarak değişkenlik gösterebildiğini belirterek, suyun tasarruflu kullanılmasının önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin