Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, kaybettikleri için üzgün olduklarını ve maçın hakkının 0-0 olduğunu söyledi.
Konyaspor’a kendi sahasında 1-0 kaybeden Samsunspor’da Teknik Direktör Tomas Reis, maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Reis, kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Thomas Reis, “Bugün bizim günümüz değildi. Takım olarak iyi oynamadık. Milli ara bize iyi gelmedi. Milli takıma giden oyuncular çok uzaktan geldi. Kötü bir gol yiyerek maçı kaybettik. Hakem de en iyi gününde değildi. 2 penaltımız verilebilirdi. Maçın hakkı 0-0’dı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara daha iyi çalışacağız. Takım olarak iyi değildik. Hakem de oyunu biraz durdurdu. Takım olarak ne yaptığımız çok önemli. Daha iyi oynamamız gerekiyor. Beşiktaş maçına göre topla oynama oranımız yüksekti. Oyunun çok durması ve yere yatmasından çok oyuncularımın durumu beni ilgilendiriyor. Kendi evimizde 2 maç oynadık ikisini de kaybettik ve gol atamadık. Bunu düzeltmemiz gerekiyor” dedi.


Thomas Reis: “Maçın hakkı 0-0’dı”
Kastamonu’da öğrenciler yaptıkları bilimsel çalışmaları sergiledi
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan projeler, düzenlenen bilim fuarında sergilendi.
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda öğenciler, yıl boyunca üzerinde çalıştıkları projelerini protokol üyeleri ve vatandaşlara anlattı. Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Ortaokulu ve Hanönü İmam Hatip Ortaokulu’nun ortaklaşa düzenlediği fuarının açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, öğrencilerin projelerini inceledi.
Fen bilimlerinden teknolojiye, çevreden matematiğe kadar geniş bir yelpazede hazırlanan çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi alan Hanönü Kaymakamı Emre Oktay ve Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, gençlerin heyecanına ortak oldu.
Öğrencileri tebrik eden Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, “İlçemizdeki okullarımızın bu denli başarılı projelere imza atması bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimizin araştırma azmini ve öğretmenlerimizin onlara kattığı vizyonu bugün burada bizzat müşahede ettik. Hanönü Belediyesi olarak eğitime ve bilime yönelik her türlü girişimin destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Hanönü Kaymakamı Emre Oktay ise projelerin hazırlanma sürecinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Bilim fuarına Hanönü Kaymakamı Emre Oktay, Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı, Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mertcan Demil, İlçe Emniyet Amiri Şenol Demirata, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aydın Arukan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Yabaneri ve öğretmenler katıldı.

