Thomas Reis: "Maçın hakkı 0-0’dı" - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
thomas reis macin hakki 0 0di 9smn4JjG jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Thomas Reis: “Maçın hakkı 0-0’dı”

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, kaybettikleri için üzgün olduklarını ve maçın hakkının 0-0 olduğunu söyledi.

Konyaspor’a kendi sahasında 1-0 kaybeden Samsunspor’da Teknik Direktör Tomas Reis, maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Reis, kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Thomas Reis, “Bugün bizim günümüz değildi. Takım olarak iyi oynamadık. Milli ara bize iyi gelmedi. Milli takıma giden oyuncular çok uzaktan geldi. Kötü bir gol yiyerek maçı kaybettik. Hakem de en iyi gününde değildi. 2 penaltımız verilebilirdi. Maçın hakkı 0-0’dı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara daha iyi çalışacağız. Takım olarak iyi değildik. Hakem de oyunu biraz durdurdu. Takım olarak ne yaptığımız çok önemli. Daha iyi oynamamız gerekiyor. Beşiktaş maçına göre topla oynama oranımız yüksekti. Oyunun çok durması ve yere yatmasından çok oyuncularımın durumu beni ilgilendiriyor. Kendi evimizde 2 maç oynadık ikisini de kaybettik ve gol atamadık. Bunu düzeltmemiz gerekiyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin