Reklam
Reklam
thomas reis kotu oynadik ama 50 puana ulastik 9vXdSPLU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Thomas Reis: “Kötü oynadık ama 50 puana ulaştık”

Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Adana Demirspor karşısında makûs oynadıkları için mutsuz olduğunu fakat 50 puana ulaşmış olmanın sevindirici bir durum olduğunu söyledi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 27. haftasında Samsunspor konutunda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında müsabakayı kıymetlendirdi. Çok kritik bir 3 puan aldıklarının altını çizen Reis, “Gösterdiğimiz performanstan ötürü çok üzgünüm. Sonuçtan ise mutluyuz. Fırsatları değerlendiremedik. Maçı çok erken bitirebilirdik. Bu maçın sıkıntı geçeceğini biliyorduk. Erken gollerle 2-0 öne geçtik. Sonuçta 50 puana ulaştık, bu inanılmaz bir şey. Bu maçın tahlilini yapacağız. Bir sonraki maçlarda da bu maçtaki yanılgıları yaparsak çok daha fazla goller yeriz. Yüzümün üzgün olmasının başka sebebi yalnızca ekip performansı değil az sayıda taraftar görmemden dolayı. Tarihin en yeterli dönemlerinden birini yaşarken çok az taraftar gelmesi beni üzüyor. Dönemin geri kalan kısmında da taraftara gereksinimimiz olacak. 5-6 bin taraftara oynamak üzücüydü. Bir evvelki maçta hava kurallarından ötürü çok taraftar gelmemişti. Bugün de Ramazan olmasına karşın gelen az sayıda taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar tüm muvaffakiyetleri taraftarlar ile kazandık. Bundan sonraki süreçte de taraftara gereksinimimiz var. Ulusal orta sonrasındaki maçta tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin