Reklam
Reklam
thomas reis kotu oynadik ama 50 puana ulastik 9vXdSPLU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Thomas Reis: “Kötü oynadık ama 50 puana ulaştık”

Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Adana Demirspor karşısında makûs oynadıkları için mutsuz olduğunu fakat 50 puana ulaşmış olmanın sevindirici bir durum olduğunu söyledi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 27. haftasında Samsunspor konutunda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında müsabakayı kıymetlendirdi. Çok kritik bir 3 puan aldıklarının altını çizen Reis, “Gösterdiğimiz performanstan ötürü çok üzgünüm. Sonuçtan ise mutluyuz. Fırsatları değerlendiremedik. Maçı çok erken bitirebilirdik. Bu maçın sıkıntı geçeceğini biliyorduk. Erken gollerle 2-0 öne geçtik. Sonuçta 50 puana ulaştık, bu inanılmaz bir şey. Bu maçın tahlilini yapacağız. Bir sonraki maçlarda da bu maçtaki yanılgıları yaparsak çok daha fazla goller yeriz. Yüzümün üzgün olmasının başka sebebi yalnızca ekip performansı değil az sayıda taraftar görmemden dolayı. Tarihin en yeterli dönemlerinden birini yaşarken çok az taraftar gelmesi beni üzüyor. Dönemin geri kalan kısmında da taraftara gereksinimimiz olacak. 5-6 bin taraftara oynamak üzücüydü. Bir evvelki maçta hava kurallarından ötürü çok taraftar gelmemişti. Bugün de Ramazan olmasına karşın gelen az sayıda taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar tüm muvaffakiyetleri taraftarlar ile kazandık. Bundan sonraki süreçte de taraftara gereksinimimiz var. Ulusal orta sonrasındaki maçta tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda heyelan o anlar kamerada SEsbq9Nz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da heyelan: O anlar kamerada

Ordu’nun Fatsa ilçesinde fındık bahçesinde kayan toprak kütlesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Fatsa’ya bağlı Bahçeler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede günlerdir etkili olan yağışların ardından bir fındık bahçesinde toprak kayması yaşandı. Yamaçtan kayan toprak kütlesi, yaklaşık 50 metre sürüklendi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan ekipler inceleme başlattı.

Öte yandan, yaşanan o anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin