Reklam
Reklam
thomas reis kimse besiktas ile ucunculuk savasi verecegimizi beklemezdi CYwqCuby
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Thomas Reis: “Kimse Beşiktaş ile üçüncülük savaşı vereceğimizi beklemezdi”

Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, “Sezon başında kimse bizim Beşiktaş ile bu haftalarda üçüncülük savaşı vereceğimizi beklemezdi. Şu ana kadar çok düzgün bir performans gösterdik” dedi.

Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor’da Teknik Yönetici Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Ligde son oynanan Göztepe müsabakası, pazar günü alanlarında oynayacakları Adana Demirspor maçı, hakem kararları, üçüncülük yarışı ve sakatların durumu hakkındaki soruları cevaplayan Reis, Adana Demirspor maçını muhakkak kazanmayı hedeflediklerini tabir etti. Göztepe maçında 2-0’dan geri geldiklerini belirten Reis, “Bunu daha evvelki birçok maçta daha yapmıştık. Adana Demirspor’un ise çok güç bir durumda olduğunun şuurundayız. İçinde bulundukları konum nedeniyle bu saatten sonra ligde kalmaları çok güç. Birçok oyuncusu önümüzdeki dönem yeni bir ekibe gitmek için kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Sıkıntı bir maç bizi bekliyor. Planımız, bu maç kazanmak zira kazanmamız durumunda yolumuza devam edeceğiz. Kazanıp, puanları Samsun’da bırakmak istiyoruz. Son iki maçın birer yarılarında makus oynadık. Rizespor ikinci yarı ve Göztepe birinci yarısını berbat oynadık. Adana Demirspor maçında çok agresif bir oyun sergileyip, iki yarıyı da hoş oynamamız gerekiyor. Rakibimizin buradan puan alma fikrine bile fırsat vermemiz gerekiyor. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

“Sezon başında kimse, Beşiktaş ile bu haftalarda üçüncülük savaşı vereceğimizi beklemezdi”

Ligde şu anda bulundukları durum hakkında konuşan Thomas Reis, “Beşiktaş ile üçüncülük için savaş vermekteyiz. Eyüpspor ve Göztepe de çok uygun performans gösteriyor. Ekibimizin göstereceği performans çok kıymetli. Beşiktaş çok âlâ bir kadro ve dönem başına da uygun başlamışlardı. Sonrasında istemedikleri sonuçları alarak düşüş yaşadılar. Dönem başında kimse, Beşiktaş ile bu haftalarda üçüncülük savaşı vereceğimizi beklemezdi diye düşünüyorum. Biz de şimdiye kadar çok âlâ performans gösterdik” halinde konuştu.

“Hakemler bizim 2-3 maçımızda uygun performans göstermedi”

Göztepe müsabakasındaki hakem kararlarını da pahalandıran Reis, “Hakemlerin bizim 2-3 maçımızda düzgün performans göstermediğini açıklamıştım. Göztepe maçında Holse’nin 4. sarı kartı alarak cezalı duruma düştüğü durumu izledim ancak faul bile yoktu. Sarı kart gördüğü için bu hafta bizimle olamayacak. Temasın bile olmadığı durumda oyuncuma sarı kart gösterildi. O konumda Göztepe oyuncusu fair-play dışı hareket yaptığı için tahminen oyuncumun kart görmesine neden oldu. Emre Kılınç’ın ceza alanındaki konumuna da penaltı verilebilirdi. Çok kolay yanlışlar yapıldı ve bir oyuncumuz cezalı duruma düştü. Adana Demirspor maçında alanda olacak oyuncularımın birbirleri ile savaşıp hoş bir sonuç almalarını bekliyorum” tabirlerini kullandı.

Reis, ayrıyeten kas sakatlığı bulunan stoper Lubo Satka’nın da ulusal ortadan sonra ekibe dönebileceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
12 tonluk kurbanlik 650 bin liraya alicisini bekliyor GEYXUTeL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

1,2 tonluk kurbanlık 650 bin liraya alıcısını bekliyor

Çorum’da kurbanlık hayvan yetiştiriciliği yapılan çiftlikte, “Genco” adı verilen 1 ton 200 kilogram ağırlığındaki tosun, 650 bin liraya alıcısını bekliyor.

Çorum’da 12 senedir besicilikle uğraşan İbrahim Işık’ın 3 yıldır özenle beslediği ve “Genco” ismini verdiği tosun 1 ton 200 kilogram ağırlığıyla dikkat çekiyor. Günde 14 kilogram yemle beslenen kurbanlık tosun, günde 1 kilo 850 gram civarında kilo artışının olduğu söyleniyor. 650 bin lira fiyat biçilen “Genco”, alıcısını bekliyor. Tosuna özel ilgi göstererek baktığını ifade eden Işık, “Genco”ya 3 yıl boyunca emek verdiğini söyledi.

“Pazarlık sünnettir”

Besi sürecinden bahseden Işık, “Genco şarole ırklı bir hayvan. Hem kilo olarak hem bakım olarak çok ilgi verdiğimiz bir hayvan. 1 yıl öncesinde hayvanlarımızı yaylaya çıkartıyoruz ve doğal besi yapıyoruz. Kurban Bayramı’na 10 ay kala hayvanları içeri alıyoruz. Yonca, yulaf, arpa besi yemiyle hayvanlarımızı besliyoruz. Gencomuza biz fiyat olarak 650 bin TL istiyoruz. Tabii pazarlık ikramı sünnettir. Gelince mal başında da pazarlığımız olur diye düşünüyoruz” dedi.

“Bu kilolara 3 yılda ulaşıyoruz”

Her hayvanın yüksek kiloya ulaşmadığını dile getiren Işık, “Öğünlerinde özel yem kullanıyoruz. Yemini özel olarak verdiğimiz için günlük 14 kilo yem tüketiyor. Sabah 7 kilo, akşam 7 kilo yem yiyor. Biz hayvanlarımızı ahıra alırken özellikle seçerek alıyoruz. Çünkü her hayvan aynı performansı göstermiyor. Gencomuzu 1 ton 200 kiloya çıkardık. Böylece kendi rekorumuzu yine kendimiz kırmış olduk. Diğer hayvanlara göre hem daha uzun yapılı hem de günlük 1 kilo 850 gram kilo alan bir hayvanımız. Bu da bizim ona gösterdiğimiz özen ve ilgiden kaynaklanıyor. Gerçekten çok ilgi isteyen hayvanlar. Kolay olmuyor. Sonuçta bu hayvan yaklaşık 3 yıldır ahırımızda. Bu kilolara 3 yılda ulaşıyoruz. Bir anda olacak bir kilo değil” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin