blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Thomas Reis: “Kimse Beşiktaş ile üçüncülük savaşı vereceğimizi beklemezdi”

Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, "Sezon başında kimse bizim Beşiktaş ile bu haftalarda üçüncülük savaşı vereceğimizi beklemezdi. Şu ana kadar çok düzgün bir performans gösterdik" dedi.
Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor’da Teknik Yönetici Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Ligde son oynanan Göztepe müsabakası, pazar günü alanlarında oynayacakları Adana Demirspor maçı, hakem kararları, üçüncülük yarışı ve sakatların durumu hakkındaki soruları cevaplayan Reis, Adana Demirspor maçını muhakkak kazanmayı hedeflediklerini tabir etti. Göztepe maçında 2-0’dan geri geldiklerini belirten Reis, "Bunu daha evvelki birçok maçta daha yapmıştık. Adana Demirspor’un ise çok güç bir durumda olduğunun şuurundayız. İçinde bulundukları konum nedeniyle bu saatten sonra ligde kalmaları çok güç. Birçok oyuncusu önümüzdeki dönem yeni bir ekibe gitmek için kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Sıkıntı bir maç bizi bekliyor. Planımız, bu maç kazanmak zira kazanmamız durumunda yolumuza devam edeceğiz. Kazanıp, puanları Samsun’da bırakmak istiyoruz. Son iki maçın birer yarılarında makus oynadık. Rizespor ikinci yarı ve Göztepe birinci yarısını berbat oynadık. Adana Demirspor maçında çok agresif bir oyun sergileyip, iki yarıyı da hoş oynamamız gerekiyor. Rakibimizin buradan puan alma fikrine bile fırsat vermemiz gerekiyor. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

"Sezon başında kimse, Beşiktaş ile bu haftalarda üçüncülük savaşı vereceğimizi beklemezdi"
Ligde şu anda bulundukları durum hakkında konuşan Thomas Reis, "Beşiktaş ile üçüncülük için savaş vermekteyiz. Eyüpspor ve Göztepe de çok uygun performans gösteriyor. Ekibimizin göstereceği performans çok kıymetli. Beşiktaş çok âlâ bir kadro ve dönem başına da uygun başlamışlardı. Sonrasında istemedikleri sonuçları alarak düşüş yaşadılar. Dönem başında kimse, Beşiktaş ile bu haftalarda üçüncülük savaşı vereceğimizi beklemezdi diye düşünüyorum. Biz de şimdiye kadar çok âlâ performans gösterdik" halinde konuştu.

"Hakemler bizim 2-3 maçımızda uygun performans göstermedi"
Göztepe müsabakasındaki hakem kararlarını da pahalandıran Reis, "Hakemlerin bizim 2-3 maçımızda düzgün performans göstermediğini açıklamıştım. Göztepe maçında Holse’nin 4. sarı kartı alarak cezalı duruma düştüğü durumu izledim ancak faul bile yoktu. Sarı kart gördüğü için bu hafta bizimle olamayacak. Temasın bile olmadığı durumda oyuncuma sarı kart gösterildi. O konumda Göztepe oyuncusu fair-play dışı hareket yaptığı için tahminen oyuncumun kart görmesine neden oldu. Emre Kılınç’ın ceza alanındaki konumuna da penaltı verilebilirdi. Çok kolay yanlışlar yapıldı ve bir oyuncumuz cezalı duruma düştü. Adana Demirspor maçında alanda olacak oyuncularımın birbirleri ile savaşıp hoş bir sonuç almalarını bekliyorum" tabirlerini kullandı.
Reis, ayrıyeten kas sakatlığı bulunan stoper Lubo Satka’nın da ulusal ortadan sonra ekibe dönebileceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ağustos, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’daki tekstil fabrikası yangını kontrol altına alındı

Çorum’daki bir dokuma fabrikasında çıkan yangın denetim altına alındı. Yangınla ilgili konuşan Vali Ali Çalgan, "Yangın şu an denetim altına alındı. Can kaybı ya da yaralanan olmadı" dedi.
Olay, akşam saatlerinde Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ersa Dokuma firmasına ilişkin fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, fabrikanın üretim kısmında şimdi belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Çorum Belediyesi itfaiye grupları, Organize Sanayi Bölgesi itfaiye takımları, polis, jandarma ve sıhhat takımları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye takımları yangını söndürmek için çalışma başlattı. Takımların yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla yangın denetim altına alındı. Yangında fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Takımların soğutma çalışmasının devam ettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

"Can kaybı ya da yaralanan olmadı"
Çorum Valisi Ali Çalgan ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da olay yerine gelerek grupların çalışmalarını yerinde takip etti. Yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Ali Çalgan, "Yangın ihbarının akabinde itfaiye araçları 8 dakikada yangın yerine ulaşıyor. Organize Sanayi Bölgesi’nin takımının daha evvel arandığı istikametinde bir sav konuşuluyor. Sabit irtibat çizgi aranıyor. Hangi numaranın saat kaçta arandığını araştırıp varsa bir ihmal gereğini yapacağız. Yangın şu an denetim altına alındı. Can kaybı ya da yaralanan olmadı. Soğutma çalışmaları devam etmekte" dedi.

"Fabrikanın üretim kısmı kullanılmaz halde"
Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da itfaiye takımlarının 8 dakika içerisinde yangına müdahale ettiğini belirterek, "Bugün kahraman itfaiyemiz iki yangınla gayret etti. Bunlardan birincisinin ihbarı saat 20.50’da Oto Galericiler Sitesi’nden ulaşıyor. Arkadaşlarımız 3 dakika sonra müdahaleye başlıyor. Orada büyük bir hasar yok. Çatıda çıkan yangın büyük bir hasar yaşanmadan söndürülüyor. Onun akabinde, bir ihbar Organize Sanayi Bölgemizdeki bir firmamızdan yangın ihbarı düşüyor. İtfaiyemiz 8 dakika içerisinde buraya geliyor. Buraya geldiklerinde yangının tüm fabrikayı sardığı görülüyor. Sanırım ihbar biraz geç geldi. Paket personellerinin saat 21.00’de buradan ayrıldığı ve yalnızca idari kısımda birtakım şahısların olduğunu biliyoruz. Onlar da yangını biraz geç fark etmiş olmalılar ki 21.44’de ihbar sistemimize düşüyor ve kahraman itfaiyemiz, saat 21.52’de burada canla, başla çalışmaya başlıyor. 8 adet itfaiye arazözü, 12 adet su tankeri, 3 adet kepçe ve 53 çalışanla müdahalemiz devam ediyor. Maalesef fabrikanın üretim kısmı kullanılmaz halde. Soğutma çalışmalar devam ediyor. Fabrikanın idari kısmı daha az hasarlı. Hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum. Allah bu türlü yangınları, afetleri yaşatmasın. Çorum Belediyesi’nin kahraman itfaiye teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Her vakit olduğu için çok kısa bir müddette tesirli bir müdahaleyle uğraşını üst düzeyde ortaya koydu" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin