Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
0

Thomas Reis: “Kazandığımız için mutluyuz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, RAMS Başakşehir maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Başakşehir’i sahasında 2-0’la geçen Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis, maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Reis, kendi sahalarındaki ilk iç saha galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Güçlü bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Thomas Reis, “Çok iyi bir maç oynandı. 2 takım da iyi mücadele verdi. Son dakikaya kadar disiplinli olmaya çalıştık. İlk 15 dakikada biraz sıkıntılar yaşadık. Taktiksel değişiklikler yaptık ve ilk 15’den sonra daha iyi oynadık. Devre arasından sonra disiplinli oynamaya devam edeceğimizi söyledim. Kazandığımız için çok mutluyuz. Taraftarımız önünde ilk galibiyetimizi aldığımız için de mutluyuz. Umarım taraftarımız da çok mutludur” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anneler gununde huzurevi sakinleri unutulmadi EgVz1Sa6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Anneler Günü’nde huzurevi sakinleri unutulmadı

Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde konaklayan kadınları Anneler Günü’nde ziyaret eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, birlikte pasta kesti.

Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde konaklayan kadınlar Anneler Günü’nde unutulmadı. Huzurevini ziyaret eden Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Anneler Günü’nü kutladı. Huzurevinde konaklayan kadınlara çiçek hediye eden Başkan Kavaklıgil, birlikte pasta kesti.

Bizi sosyal medyadan takip edin