blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Thomas Reis: “İkinci hedefim gençlere olabildiğince süre vermek”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, ilk hedefinin ligde kalmak, ikinci hedefinin ise genç oyunculara olabildiğince süre vermek olduğunu söyledi.
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, genç oyuncuların süre alması hakkında konuştu. Şimdiye kadar sadece 19 yaş altında olan oyunculardan stoper Bedirhan Çetin, Süper Lig’de 4 dakika süre aldı. Reis, genç oyuncuların sürelerini arttırmak için A takımdaki futbolculardan daha iyi performans göstermeleri gerektiğini ifade etti.

"İkinci hedefim gençlere olabildiğince süre vermek"
İlk hedefinin ligde kalmak, ikinci hedefinin ise gençlere süre vermek olduğunu dile getiren Reis, "U19 takımımızın son maçının ilk yarısını izleme fırsatım oldu. Genç oyuncularımızın öğrenmeye devam etmesi gerekiyor. Bedirhan Çetin çok önemli bir oyuncu. A takımda stoper bölgesinde oynayan Lubo Satka ve Rick van Drongelen şu anda çok iyi bir performans gösteriyorlar. Formayı kapması için öğrenmenin dışında savaşmaya da devam etmeli. Birinci hedefimiz Süper Lig’de kalmak. İkinci hedefim ise genç oyunculara verebildiğim kadar süre vermek. Onların da daha fazla dakika almasını sağlamak istiyorum. Bizimle maç oynayamadıklarında maç eksikliklerini gidermeleri için U19 takımımızda bu eksikliklerini gidermelere için maçlara çıkmasını istiyoruz. Belki de gelecekte genç futbolcuları 11’de göreceğiz. Bu belki 2-3 hafta sonra olabilir. İyi performans göstermeleri gerekiyor. Genç oyuncular için rakip, defanstan örnek verirsek Lubo ve Rick. İkisinden daha iyi performans göstermeleri gerekiyor ki Süper Lig’de süre alabilsinler" dedi.
Samsunspor’da A takım geniş kadrosunda yer alan genç futbolcular Muhammet Ali Özbaskıcı, Enes Albak, Taha Tosun, Mustafa Haluk Tan, Bedirhan Çetin ve Ali Efe Pazar gibi isimler, Teknik Direktör Thomas Reis’ten forma bekliyor. Kırmızı-beyazlılarda 9 haftalık sürede 20 oyuncu forma şansı bulabilirken, 19 yaş altı süre alan tek futbolcu ligin ilk haftasında Beşiktaş mücadelesinde 86. dakikada oyuna giren Bedirhan Çetin oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

150 yıllık tarihi konaktan geriye kalan harabe dronla görüntülendi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde gece saatlerinde alevlere teslim olan yaklaşık 150 yıllık tarihi konaktan geriye kalan harabe dronla görüntülendi.
İzzetpaşa Mahallesi Akseki Sokak’ta çıkan yangın Pınar Ç.’ye ilişkin yaklaşık 150 yıllık olduğu belirtilen tarihi konağı kısa müddette kullanılamaz hale getirdi.
Şiddetli alevler kısa müddette tüm yapıyı sararken, olay yerine sevk edilen itfaiye grupları uzun uğraşlar sonucu yangını denetim altına alabildi.
Sabaha karşı söndürülen yangının akabinde konağın son durumu gün ışığıyla birlikte ortaya çıktı.
Tarihi yapının büyük kısmının çöktüğü, taş ve ahşap kısımların büsbütün ziyan gördüğü belirlendi.
Konaktan geriye kalan harabe ise dronla havadan görüntülendi. İmgelerde yangının konağa verdiği ağır tahribat net bir biçimde görüldü.
Yangının 24 Kasımda açılacak olan Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesine yakın bir alanda çıkması paniğe neden olurken, yangının çıkış nedenine ait incelemeler sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin