Reklam
Reklam
thomas reis cok onemli bir galibiyet aldik a5SGDQXM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Thomas Reis: “Çok önemli bir galibiyet aldık”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Trabzonspor karşısında çok manalı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 18. haftasında Samsunspor, Karadeniz derbisinde karşılaştığı Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Çabanın akabinde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, manalı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Almış olduğumuz galibiyetten çok memnunuz. Kusursuz bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Daima birlikte kalplerini ortaya koyarak oynadılar. Birinci yarıda yeterli oynadık. İkinci yarıda biraz pasif defans yaptık, istediklerimizi alana yansıtamadık. 3 puan kazandık. Değerli bir derbi galibiyeti aldık. Bu galibiyeti tüm Samsunsporlulara armağan ediyorum. Bir mesajım var; çok özel bir hafta geçirdik. Birçok şey oldu. Hepimiz insanız. Kimi kararlar almamız gerekiyor. Bu kararlar bazen müspet bazen negatif oluyor. Ne ben hoca olarak ne de oburu oyuncu olarak kadrodan, armadan daha büyük değil. Çok bedelli bir liderimiz var. Vizyonu çok büyük. Almış olduğum kararlarda her vakit bana takviye oluyor. Yalnızca liderimiz değil Fuat Çapa da bana takviye oluyor. Kulüp olarak o vizyonu daima birlikte olabilirsek başarabiliriz. Bir karar aldığımda kendim için değil kulüp için alıyorum. Değerli olan kulübün menfaati. Herkesten istediğim bu birlikteliği her vakit korumak. Mümkünse her oyuncuyu korumak zorundayız. Transfer yasağımız var. Oyuncularımızı affetmeliyiz” dedi.

“Kadroya alınmayan oyuncular yarın idmanda ekibe katılacak”

Maçtan evvel 4 oyuncuyu (Olivier Ntcham, Flevien Tait, Nany Dimata, Gaetan Laura) takıma almamasıyla alakalı soruyu cevaplayan Reis, “Her şeyden kıymetlisi Samsunspor. Bizler de insanız. Verdiğim kararlar her vakit eksiksiz diyemem. Kararlardan ders çıkartıyorum. Burada çalıştığım için çok memnunum. Elimden gelenin en yeterlisi yapmak istiyorum. Taraftar için en değerli maç olabilir fakat benim için en kıymetlisi aldığım kararlardan sonra gösterdiğimiz birlik ve beraberlikti. Kulüp için herkes savaşıyor. Mümkünse her oyuncuyu bağışlayalım. Yarından sonra bizimle idmana da başlayacak. Âlâ performans gösterdiklerinde birinci 11’i oluşturmada belirleyici olacaktır. Gayemize odaklanmamız gerekiyor. İstediğimiz 42 puana şimdi ulaşamadık. Bunları almak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Reis ayrıyeten, küme düşme sınırından uzak tutacak 42 puan maksadına ulaştıktan sonra öbür gayeler için de konuşabileceklerini kelamlarına ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin