Reklam
Reklam
thomas reis cok onemli bir galibiyet aldik a5SGDQXM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Thomas Reis: “Çok önemli bir galibiyet aldık”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Trabzonspor karşısında çok manalı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 18. haftasında Samsunspor, Karadeniz derbisinde karşılaştığı Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Çabanın akabinde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, manalı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Almış olduğumuz galibiyetten çok memnunuz. Kusursuz bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Daima birlikte kalplerini ortaya koyarak oynadılar. Birinci yarıda yeterli oynadık. İkinci yarıda biraz pasif defans yaptık, istediklerimizi alana yansıtamadık. 3 puan kazandık. Değerli bir derbi galibiyeti aldık. Bu galibiyeti tüm Samsunsporlulara armağan ediyorum. Bir mesajım var; çok özel bir hafta geçirdik. Birçok şey oldu. Hepimiz insanız. Kimi kararlar almamız gerekiyor. Bu kararlar bazen müspet bazen negatif oluyor. Ne ben hoca olarak ne de oburu oyuncu olarak kadrodan, armadan daha büyük değil. Çok bedelli bir liderimiz var. Vizyonu çok büyük. Almış olduğum kararlarda her vakit bana takviye oluyor. Yalnızca liderimiz değil Fuat Çapa da bana takviye oluyor. Kulüp olarak o vizyonu daima birlikte olabilirsek başarabiliriz. Bir karar aldığımda kendim için değil kulüp için alıyorum. Değerli olan kulübün menfaati. Herkesten istediğim bu birlikteliği her vakit korumak. Mümkünse her oyuncuyu korumak zorundayız. Transfer yasağımız var. Oyuncularımızı affetmeliyiz” dedi.

“Kadroya alınmayan oyuncular yarın idmanda ekibe katılacak”

Maçtan evvel 4 oyuncuyu (Olivier Ntcham, Flevien Tait, Nany Dimata, Gaetan Laura) takıma almamasıyla alakalı soruyu cevaplayan Reis, “Her şeyden kıymetlisi Samsunspor. Bizler de insanız. Verdiğim kararlar her vakit eksiksiz diyemem. Kararlardan ders çıkartıyorum. Burada çalıştığım için çok memnunum. Elimden gelenin en yeterlisi yapmak istiyorum. Taraftar için en değerli maç olabilir fakat benim için en kıymetlisi aldığım kararlardan sonra gösterdiğimiz birlik ve beraberlikti. Kulüp için herkes savaşıyor. Mümkünse her oyuncuyu bağışlayalım. Yarından sonra bizimle idmana da başlayacak. Âlâ performans gösterdiklerinde birinci 11’i oluşturmada belirleyici olacaktır. Gayemize odaklanmamız gerekiyor. İstediğimiz 42 puana şimdi ulaşamadık. Bunları almak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Reis ayrıyeten, küme düşme sınırından uzak tutacak 42 puan maksadına ulaştıktan sonra öbür gayeler için de konuşabileceklerini kelamlarına ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin