Reklam
Reklam

Thomas Reis: “Burada kalıcı olmak buraya gelmekten daha zor olacak”

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, şu anda bulundukları konumda kalıcı olmanın, buraya gelmekten daha zor olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Samsunspor, konuk ettiği Bodrum FK’yı 4-0 yendi. Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Reis, “İlk 20 dakikada takım olarak iyi bir performans sergiledik ve öne geçtik. Daha sonrasında bize bir rahatlama geldi. İlk yarının son dakikalarında gösterdiğimiz performans beni mutlu etmedi. İkinci yarıya güzel başladık. 2 tane net pozisyon kaçırdık ve bunlar futbolda var. Çok iyi defans yaptığımız için mutluyum. 3 puan aldık. Oyuncularımızın kart görmemiş olması bizim için önemli. Agresif oynamak bizim felsefemiz. Belki gelecek maçlarda cezalı düşecek oyuncularımız olabilir. Agresif oynamak istiyoruz. Gelecek hafta herhangi bir oyuncumuz cezalı durumda değil. Bu da bizi mutlu ediyor. Ligdeki ilk hedefimiz 42 puan. Şuan 29 puanımız var. Birinci hedefimize ulaşmamız için de 13 puan daha toplamamız gerekiyor. Her maç çok zor geçiyor. Biz de maçtan maça performansımızı artırarak devam etmemiz gerekiyor. Bu pozisyona gelmek çok zor oldu. Burada kalıcı olmak buraya gelmekten daha zor olacaktır. Eksik olduğumuz bazı maçlarda oyuncularımız oldu. Onlarda sıkıntılar yaşadığımızı gördük. Yedekten oyuna giren oyuncularımızın katkısı çok oldu. Bizim için sadece lig değil kupa da önemli. Oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz. Ben kazanmayı seven bir insanım. Kaybetmeyi sevmiyorum. Antrenmanda oyuncularımın gösterecekleri performansa bağlı olarak belki oynamayan oyuncularımdan bazılarına şans verebilirim. Almanya ile Türkiye’deki kupa maçlarında fark var. Türkiye’de o hedefe ulaşabilmeniz için çok fazla maç kazanmanız gerekiyor” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te yeni kurulan derneklere kapsamlı eğitim

dernekler birimi egitim
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Haziran, 2026 12:59 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valiliği koordinasyonunda İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, 2026 yılında kurulan derneklere yönelik bilgilendirme ve eğitim programı düzenleniyor.

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programına yeni kurulan derneklerin yöneticileri ve temsilcileri sekizli grup halinde katılım sağladı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Önder Elieyioğlu, derneklerin mevzuata uygun faaliyet yürütmelerinin önemine dikkat çekerek, eğitimlerin hem bilgilendirme hem de rehberlik amacı taşıdığını ifade etti.

Eğitim kapsamında Şef Yusuf Kahraman ile Veri Hazırlama ve Kontrol Personeli Hayriye Seyhan tarafından dernek yöneticilerine kapsamlı sunumlar yapıldı. Katılımcılara dernek kuruluş işlemleri, üyelik süreçleri, genel kurul uygulamaları, karar defteri ve yönetim işlemleri, proje hazırlama süreçleri, denetim esasları ile derneklerin yapmakla yükümlü olduğu bildirimler hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

Sunumlarda ayrıca derneklerin faaliyetleri sırasında dikkat etmeleri gereken hususlar, mevzuata aykırı uygulamaların doğurabileceği sonuçlar ve kamu kurumlarıyla yürütülebilecek proje çalışmaları da ele alındı.

Yetkililer, yeni kurulan derneklerin hem yasal yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirmeleri hem de proje üretme kapasitelerini artırmaları amacıyla düzenlenen eğitimlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini bildirdi. Eğitim sonunda katılımcılar merak ettikleri konularla ilgili sorularını yönelterek uzmanlardan bilgi aldı

Bizi sosyal medyadan takip edin