blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Kasım, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

TFF 3. Lig: Amasyaspor: 0 – 1926 Bulancakspor: 1

TFF 3. Lig 3. Küme 9. haftasında Amasyaspor alanında karşılaştığı 1926 Bulancakspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu.

Stat: 12 Haziran
Hakemler: Kemal Dizdar, Yunus Bozkurt, Ahmet Karaatay
Amasyaspor: Onur Alp Sarman, Burak Can Alakuş (İsmail Türkoğlu dk. 83), Mehmet Albayrak, Kerem Hayta, Fatih Ergen, Onur Kalay (Arda Keser dk. 70), Tamer Aşık, Ömer Faruk Ermeç, Burak Özbakır (Cenk Kuşku dk. 70), Ali İhsan Keskin, Polat Abay (Yusuf Bozkurt dk. 46)
1926 Bulancakspor: Umut Kaya, Ataberk Gök, Mertkan Cengiz (Tarık Tuğyan dk. 67), Hakan Kuş, Mustafa Yılmaz (Yakup Ekinci dk. 90), Hamit Bayraktar, Soner Özdemir (Seymen Yağmur dk. 80), Görkem Akdere, Enes Filiz, Abdullah Yıldızer (Serhat Buyruklar dk. 90), Selman Faruk Dibek
Gol: Abdullah Yıldızer (dk. 21) (1926 Bulancakspor)
Sarı kartlar: Ömer Faruk Ermeç, Fatih Ergen, Mehmet Albayrak, Tamer Aşık (Amasyaspor), Görkem Akdere, Umut Kaya (1926 Bulancakspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’de bir evin bahçesinde vaşak görüntülendi

Gümüşhane’de bir evin bahçesinde vaşak görüntülendi. Doğada görülmesinin güç olduğu bilinen ve utangaç tavırlarıyla bilinen vaşak, ağır kış şartları nedeniyle yerleşim yerlerine kadar indi.
Merkeze bağlı Söğütağıl köyünde, doğada görülmesi oldukça güç olan ve utangaç tavırlarıyla bilinen bir vaşak, kışın sert yüzünü göstermesiyle birlikte yerleşim yerlerine kadar indi. Karın beyazlığı üzerinde asil duruşuyla dikkat çeken vaşak, köylüler tarafından hayranlıkla izlendi.

Görenler şaşırttı
Bir evin bahçesine kadar yaklaşan vaşak, çevredeki insanlara aldırış etmeden bir süre karların üzerinde vakit geçirdi. Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, vaşağın sağlıklı olduğu ve çevreyi meraklı gözlerle incelediği görülüyor. Uzmanlar, ağır kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının zaman zaman bu şekilde köylere kadar inebileceğine dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin