TFF 2. Lig: Kastamonuspor: 0 - MKE Ankaragücü: 2 - Karabük Haber Postası
tff 2 lig kastamonuspor 0 mke ankaragucu 2 rsvxnjtr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Kasım, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

TFF 2. Lig: Kastamonuspor: 0 – MKE Ankaragücü: 2

TFF 2. Lig Beyaz Küme 11. haftasında Kastamonuspor, konuk ettiği MKE Ankaragücü’ne 2-0 mağlup oldu.

Hakemler: Yücel Büyük, Feyzullah Çimen, Ömer Akman

Kastamonuspor: Yavuz Aygün, Sakıb Aytaç, Buyruk Açıkgöz, Gürkan Lider, Kadir Ari (İsmail İnanç dk. 67), Ali Altınöz (Muhammed Pehlivan dk. 85), Kazım Kahya (Metan Caner Öztürk dk. 46), Yasin Başaytaç (Erdem Dikbasan dk. 46), İbrahim Halil Talay, Batuhan Günaldı, Mustafa Kartal (Umut Uzun dk. 46)

MKE Ankaragücü: Görkem Cihan, Halil İbrahim Pehlivan, İsmail Çokçalış, Muhammed Sevgili (Diogo Coelho dk. 79), Miraç Şimşek (Arda Bayram dk. 87), Mesut Kesik, Emre Gültekin (Arda Akdoğan dk. 46), Mahmut Tekdemir, Mervan Yusuf Yiğit (Ahmet Emre Polat dk. 90), Enes Tepecik (Atakan Güner dk. 79), Osman Çelik

Goller: Mahmut Tekdemir (dk. 4), Enes Tepecik (dk. 44) (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Yasin Başaytaç, Sakıb Aytaç (Kastamonuspor), Muhammed Sevgili, Enes Tepecik, Ahmet Emre Polat (MKE Ankaragücü)

Bizi sosyal medyadan takip edin
taciz magduru tuananin acisi dinmiyor UvXHR9y5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Taciz mağduru Tuana’nın acısı dinmiyor

Giresun’un Görele ilçesinde bir süre önce taciz iddiasıyla gündeme gelen ve olayın ardından yaşadığı şüpheli trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Elif Tuana Torun’un acısı dinmiyor. Ailesi ve arkadaşları tarafından mezarı başında dualarla anılan kız çocuğu için annesinin yaktığı ağıtlar ise yürekleri dağladı.

Giresun’un Görele ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin sosyal medya üzerinden tacizine maruz kalan ve ardından yaşadığı şüpheli bir trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Elif Tuana Torun için dün Görele ilçe merkezindeki Hasanağa Camii’nde cenaze namazı kılındı. Annesi Nuray Torun kızının tabutunun başından dün bir an olsun ayrılmazken, acılı anne bugün de toprağa verildiği ilçeye bağlı Sağlık köyündeki kızının mezarı başında ağıtlar yaktı.

Acılı anne Nuray Torun, kızının mezarına sarılarak, “Benim canım kızım. Seni yerlere sığdıramadım, kara toprağa mı sığdırdım yavrum? Keşke bebek olsaydın da kucağımda taşısaydım seni. Hani sırt sırta verecektik yavrum? ’Ölene kadar lafımın arkasındayım’ demiştin. Allah’ım evlat acısı ne kadar dayanılmazmış” sözleriyle feryat etti.

Tuana’nın mezarı başında yakınları tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edilirken, arkadaşları ve yakınları mezarını çiçekler ile süsledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin