Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TFF 2. Lig: Giresunspor: 2 – Beyoğlu Yeni Çarşı: 4

TFF 2. Lig Kırmızı Küme 27. haftasında Giresunspor konutunda karşılaştığı Beyoğlu Yeni Çarşı’ya 4-2 mağlup oldu.

Hakemler: Berkay Erdemir, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Erkan Akbak
Giresunspor: Göktan, Ahmet Lütfi, Ertuğrul (Gökmen dk. 86), Arda Cebeci (Furkan Arda dk. 71), Ali Emirhan, Arda Kılıç (Miraç dk. 46), Muhammet, Barış (Emre dk. 46), Mehmet, Emirhan (Fatih dk. 76), Furkan
Beyoğlu Yeni Çarşı: Beytullah Buğra, Batuhan, Fatih, Göktan, Batuhan (Bilal dk. 59), Taha, Keyifli (Mustafa dk. 90), Adem, Murat Arda (Bora dk. 59), Bahattin Berke (Muhammet Arda dk. 72), Kubilay (Miraç Yağız dk. 59)
Goller: Göktan Işılak (dk. 11), Bahattin Berke Demircan (dk. 36, 48), Fatih Bektaş (dk. 66 pen.) (Beyoğlu Yeni Çarşı), Muhammet Turhan (dk. 45+3), Furkan Kütük (dk. 61 pen.) (Giresunspor)
Kırmızı kart: Bilal Budak (dk. 72) (Beyoğlu Yeni Çarşı)
Sarı kartlar: Batuhan Yılmaz, Bilal Budak (Beyoğlu Yeni Çarşı), Ali Emirhan Akçay (Giresunspor)

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tuncay Şanlı: “Yukarıdan kopmama adına bu galibiyete ihtiyacımız vardı”

Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, Ankara Keçiörengücü maçının akabinde yaptığı açıklamada, "Önemli bir galibiyetti, oyuncu kümesini tebrik ediyorum. Üstten kopmama ismine muhtaçlığımız da vardı" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında Çorum FK konuk ettiği Ankara Keçiörengücü’nü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın akabinde Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını tebrik eden Ulu, "Çok sıkıntı bir maç olacağını biliyorduk. Maçtan evvel de oyuncu kümesiyle da bunu konuştuk. Lige baktığımızda sıralamanın her hafta değiştiği, çok yakın olan bir puan durumu var. Biz puan durumuna bakmadan, maçtan evvel de oyuncularımla konuştuğumda puan tablosunu bir kenara koyup büsbütün çaba gücümüzü ortaya koymamızın gerektiğini söyledim. Birinci yarıda istediğimiz oyun çıkmadı. Oyunun makul kısımlarında kenarları çok fazla kullanamadık. Geriye düştükten sonra tepkileri uygundu. İkinci toplarda çok tesirli değildik. İkinci yarı biraz daha agresif olmak istiyorduk. O denli de başladık. Bilhassa orta saha gayretinin çok yüksek olacağını da biliyorduk. Lakin biz daha çok kenarları kullanmak istiyorduk. Kıymetli bir galibiyetti. Oyuncu kümesini tebrik ediyorum. Üstten kopmama ismine gereksinimimiz da vardı. Sıralama daima değişiyor. Oyuncu kümesi biraz dinlenecek, sonra yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.