Karabük Postası tarafından
03 Eylül, 2023 00:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tezgahlar hamsiyle şenlendi

Av yasağının kalkmasının ikinci günün tezgahlar hamsiyle doldu. Hamsinin fiyatının uygun olması vatandaşın ilgisine neden oldu. Zonguldak’ta av yasağının ikinci gününde yüzler güldü. Dün gece saatlerinde deniz açılan balıkçılar kasa kasa hamsiyle döndü. Limanda mezat usulü satılan hamsiler, sabah saatlerinde tezgahlarda yerini aldı. Tezgahlarda kilosu 50 TL’den satılan hamsiye vatandaşlar da ilgi gösterdi. Sayılarla ilgili bilgi veren balıkçı Oktay Ertürk, “Hamsi bolluğu var şuanda. Fazla sürmez 15 gün sonra bu hamsi kaybolur. Peşine palamut devam ederiz. Fiyatlarda uygun. 50 TL bedava. İlgi de güzel. Bu sene hamsi, palamut ve çinakop olur. Bu sene vatandaş balığa doyacak” dedi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
15 Ekim, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trafik Kilitlendi, Vatandaşlar Tepkili: “Karabük’te Plan Yok, Çile Var”

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren Karabük-Safranbolu istikametinde ve Kardemir Kavşağı çevresinde yapılan yol çalışmaları kent trafiğini felç etti.

Özellikle işe gitmek isteyen vatandaşlar uzun süre araç ve otobüslerin ilerleyememesi nedeniyle mağdur oldu.

Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nın tek yönlü kapatılmasıyla birlikte Safranbolu’dan Karabük yönüne ilerleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kentin ana kavşak noktalarında aynı anda yürütülen üst ve alt yapı çalışmaları trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi.

Sabah işe gitmek için otobüs bekleyen vatandaşlardan M. Demir, “Sabah 8’den beri otobüs bekledim. Sonunda pes edip yürümeye başladım çünkü araçlar hareket etmiyordu. Ben de dahil, herkes işe geç kaldı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sürücüler ise yol çalışmalarının plansız yapılmasına dikkat çekti. Bir taksi şoförü, “Her gün başka bir yol kapanıyor. Hiçbir bilgilendirme yok. İnsanlar ne yapacağını bilemiyor. Ambulans bile geçemedi az önce” dedi.

Trafiğin kilitlenmesi nedeniyle ambulansların da geçişlerde güçlük yaşadığı görüldü. Vatandaşlar, Karayolları ekiplerinden çalışmaların daha planlı ve aşamalı şekilde yürütülmesini istedi.

Kentte trafiğin normale dönmesi beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin