Reklam
Reklam
tersun dagi gecidinde tir devrildi makarnalar yola sacildi SsenubR8 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0

Tersun Dağı geçidinde tır devrildi, makarnalar yola saçıldı

Gümüşhane-Şiran karayolu Tersun Dağı geçidinde kontrolden çıkan makarna yüklü tır yan yattı. Kaza nedeniyle karayolu bir süre ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin’den Trabzon’a makarna taşıyan Mehmet Ç. yönetimindeki 33 ADJ 575 plakalı tır, Kocadal köyünün Erdemler Mahallesi, Tersun Dağı mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yan yattı. Sürücünün yaralanmadan atlattığı kazada, tırın römorku yan yatarak yola devrilirken makarnalar yola saçıldı.

Karayolunda ulaşım bir süre kapanırken, ekiplerin yolda temizlik yapıp tırı çekmesinin ardından trafik akışı kontrollü olarak sağlanmaya başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida 19 mayis ataturku anma genclik ve spor bayrami kutlandi gfNmiJMS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir dizi tören düzenlendi. Alaplı’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107’nci yıl dönümü etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı’nda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Bozkurt’un Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başladı. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden program, yeni yapılan Otopark alanında yapıldı. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinin okunması, ’Gençliğin Ata’ya Cevabının okunması, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ve gösterilerle sona erdi. Törene, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Başsavcı Anıl Öztürk, Jandarma Komutanı İbrahim Guzgun, daire amirleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.

İlçede “9 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde, bütün işyerleri ve evlerin balkonları Türk bayraklarıyla donatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin