Reklam
Reklam
ters yonden gitmisti 3 ay ehliyetine el koyuldu 9 bin lira para cezasi 18gPS7Qb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Ters yönden gitmişti: 3 ay ehliyetine el koyuldu, 9 bin lira para cezası

Bolu’da geçtiğimiz gün D-100 kara yolunda zıt şeritten ilerleyerek kazaya davetiye çıkartan Tofaş marka arabanın şoförüne, 9 bin 267 lira para cezası kesilerek, 3 ay mühletle ehliyetine el koyuldu.

Olay, 23 Şubat tarihinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Bolu’nun Çaydurt bölgesinde gece saatlerinde plakası aşikâr olmayan Tofaş marka araba, aksi şeride girdi. Ankara istikametini tersten ilerleyen araba, kilometrelerce gitti. Baht yapıtı önüne araç çıkmayan ve kazaya davetiye çıkartan şoförün tehlikeli yolcuğu bir öbür vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Reaksiyon yağan imajların akabinde Bolu Valiliği harekete geçti. Kazaya davetiye çıkartan şoför, Bölge Trafik Polisi ve Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından tespit edildi. Şoförün 3 ay mühletle ehliyetine el koyularak 9 bin 267 lira ceza kesildi.

“3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır”

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı takımlarımız tarafından aracın plakası ve şoförü tespit edilerek yakalanmıştır. Araç şoförü hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” hatasından 3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır” sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
09 Mayıs, 2026 14:29 tarihinde yayınlandı
0

Çetinkaya Annelerle Has Bahçe’de Buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın katılımıyla düzenlenen Anneler Günü programı, Has Bahçe Sosyal Tesisleri’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Başkan Çetinkaya, bu anlamlı günde annelerin mutluluğuna eşi ve oğluyla birlikte ortak oldu.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü özel programı geniş bir katılımla kutlandı. Sosyal belediyecilik vizyonu kapsamında hayata geçirilen ve kısa sürede ailelerin vazgeçilmez adresi haline gelen Has Bahçe Sosyal Tesisleri, kapılarını bu kez geleceğimizin mimarı anneler ve anne adayları için açtı.

Programa eşi ve oğluyla birlikte katılan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya vatandaşlarla yakından ilgilendi. Masaları tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, annelerle sohbet etti, kendilerine karanfil takdim etti. Ailece katıldıkları bu anlamlı organizasyonda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çetinkaya, çocuklarla da yakından ilgilenerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Has Bahçe’nin ev sahipliği yaptığı programda, her yaş grubuna hitap eden etkinlikler düzenlendi. Çiçek boyama ve takı tasarımı gibi atölye çalışmalarının yanı sıra canlı müzik dinletisi ve annelere özel oyunlar programa renk kattı. Yoğun bir katılımın gözlendiği etkinlikte, hem anneler hem de çocuklar gün boyu süren aktivitelerle unutulmaz bir gün geçirdi.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, annelerin toplumdaki birleştirici gücüne vurgu yaparak;

“Bugün, merhametin ve sevginin kaynağı olan annelerimizle ve anne adaylarımızla bir arada bulunmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Şehrimize kazandırdığımız Has Bahçe gibi sosyal tesislerimizin, ailelerimizin neşesiyle böyle dolup taşıyor olması bizler için en büyük gurur vesilesidir. Bu yoğun katılım, Karabük için ürettiğimiz projelerin halkımız nezdindeki karşılığını göstermektedir.”dedi.

Başkan Çetinkaya, sözlerini şöyle tamamladı;

“Hizmet yolculuğumuzda en büyük gücümüz annelerimizin dualarıdır. Bu anlayışla bugün kıymetli eşimle birlikte, annelerimizin bu özel gününde onlarla bir arada olmak istedik. Annelerimiz bizim başımızın tacıdır; onların huzuru ve mutluluğu Karabük’ün huzurudur. Bu vesileyle, başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin gününü kutluyor; her birine en kalbi şükranlarımı sunuyorum.”

Program, katılımcılara sunulan ikramlar ve çocuklar için hazırlanan küçük sürprizlerin ardından neşe içerisinde sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin