Reklam
Reklam
ters yonden gitmisti 3 ay ehliyetine el koyuldu 9 bin lira para cezasi 18gPS7Qb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Ters yönden gitmişti: 3 ay ehliyetine el koyuldu, 9 bin lira para cezası

Bolu’da geçtiğimiz gün D-100 kara yolunda zıt şeritten ilerleyerek kazaya davetiye çıkartan Tofaş marka arabanın şoförüne, 9 bin 267 lira para cezası kesilerek, 3 ay mühletle ehliyetine el koyuldu.

Olay, 23 Şubat tarihinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Bolu’nun Çaydurt bölgesinde gece saatlerinde plakası aşikâr olmayan Tofaş marka araba, aksi şeride girdi. Ankara istikametini tersten ilerleyen araba, kilometrelerce gitti. Baht yapıtı önüne araç çıkmayan ve kazaya davetiye çıkartan şoförün tehlikeli yolcuğu bir öbür vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Reaksiyon yağan imajların akabinde Bolu Valiliği harekete geçti. Kazaya davetiye çıkartan şoför, Bölge Trafik Polisi ve Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından tespit edildi. Şoförün 3 ay mühletle ehliyetine el koyularak 9 bin 267 lira ceza kesildi.

“3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır”

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı takımlarımız tarafından aracın plakası ve şoförü tespit edilerek yakalanmıştır. Araç şoförü hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” hatasından 3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır” sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin