Reklam
Reklam
ters yonden gitmisti 3 ay ehliyetine el koyuldu 9 bin lira para cezasi 18gPS7Qb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Ters yönden gitmişti: 3 ay ehliyetine el koyuldu, 9 bin lira para cezası

Bolu’da geçtiğimiz gün D-100 kara yolunda zıt şeritten ilerleyerek kazaya davetiye çıkartan Tofaş marka arabanın şoförüne, 9 bin 267 lira para cezası kesilerek, 3 ay mühletle ehliyetine el koyuldu.

Olay, 23 Şubat tarihinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Bolu’nun Çaydurt bölgesinde gece saatlerinde plakası aşikâr olmayan Tofaş marka araba, aksi şeride girdi. Ankara istikametini tersten ilerleyen araba, kilometrelerce gitti. Baht yapıtı önüne araç çıkmayan ve kazaya davetiye çıkartan şoförün tehlikeli yolcuğu bir öbür vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Reaksiyon yağan imajların akabinde Bolu Valiliği harekete geçti. Kazaya davetiye çıkartan şoför, Bölge Trafik Polisi ve Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından tespit edildi. Şoförün 3 ay mühletle ehliyetine el koyularak 9 bin 267 lira ceza kesildi.

“3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır”

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı takımlarımız tarafından aracın plakası ve şoförü tespit edilerek yakalanmıştır. Araç şoförü hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” hatasından 3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır” sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede uyusturucu operasyonu 9 gozalti naIIbHHa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Düzce’de düzenlenen operasyonda 2 uyuşturucu satıcısı ve irtibatta oldukları 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Aziziye Mahallesi’nde N.A. ve G.Ö. isimli şahısların uyuşturucu satışı yaptığı tespit edildi. Yapılan baskında şahıslara ait ev ve araçlarda yapılan aramada 47 gram sentetik kannobinoid maddesi, 107 gram sıvı sentetik kannobinoid hammaddesi, 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. 2 şahıs ile irtibatlı olduğu tespit edilen Ö.K., C.K., A.G., H.K., Ü.Ç., M.Ö. ve U.A. da yakalanarak gözaltına alındı. Uyuşturucu satıcıları N.A. ve G.Ö. tutuklanırken, 7 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin