Ters yönden gitmişti: 3 ay ehliyetine el koyuldu, 9 bin lira para cezası - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ters yonden gitmisti 3 ay ehliyetine el koyuldu 9 bin lira para cezasi 18gPS7Qb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Ters yönden gitmişti: 3 ay ehliyetine el koyuldu, 9 bin lira para cezası

Bolu’da geçtiğimiz gün D-100 kara yolunda zıt şeritten ilerleyerek kazaya davetiye çıkartan Tofaş marka arabanın şoförüne, 9 bin 267 lira para cezası kesilerek, 3 ay mühletle ehliyetine el koyuldu.

Olay, 23 Şubat tarihinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Bolu’nun Çaydurt bölgesinde gece saatlerinde plakası aşikâr olmayan Tofaş marka araba, aksi şeride girdi. Ankara istikametini tersten ilerleyen araba, kilometrelerce gitti. Baht yapıtı önüne araç çıkmayan ve kazaya davetiye çıkartan şoförün tehlikeli yolcuğu bir öbür vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Reaksiyon yağan imajların akabinde Bolu Valiliği harekete geçti. Kazaya davetiye çıkartan şoför, Bölge Trafik Polisi ve Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları tarafından tespit edildi. Şoförün 3 ay mühletle ehliyetine el koyularak 9 bin 267 lira ceza kesildi.

“3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır”

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı takımlarımız tarafından aracın plakası ve şoförü tespit edilerek yakalanmıştır. Araç şoförü hakkında “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” hatasından 3 ay mühlet ile ehliyetine el konularak 9 bin 267 TL idari para cezası uygulanmıştır” sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Michael Eneramo hayatını kaybetti

Türkiye’de Sivasspor, Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor formaları da giyen Michael Eneramo, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.
Eski futbolcu Michael Eneramo’dan acı haber geldi. 2010-2011 sezonunda Sivasspor formasıyla Türkiye kariyerine başlayan ve Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor’da da top koşturmuş olan Eneramo, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 40 yaşında hayatını kaybetti.
Nijeryalı eski futbolcu, söz konusu takımlarda çıktığı toplam 147 müsabakada 45 gole imza atmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin