karabuk
İmsak 06:02
Güneş 07:27
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:39
Yatsı 19:59
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Ramazan Öztürk tarafından
01 Temmuz, 2024 15:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Teras ve Mağaranın Gelirleri Köylere Aktarılacak

Karabük İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantıları başladı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Vekili Ertan Mısırlı, Kurban Bayramı'nda Cam Terası 15.603, Bulak Mağarası'nı ise 4.222 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı. Mısırlı buradan elde edilen gelirin köylere aktarılacağını söyledi.

Karabük İl Genel Meclisi Temmuz ayı ilk toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Ahmet Sözen'in izinli olması nedeniyle katılamadığı toplantıya Başkan Vekili Ertan Mısırlı başkanlık yaptı. Toplantının açılışında konuşan Mısırlı, Meclis üyelerinin Kurban Bayramı'nı kutlayarak,  bayram süresince Cam Teras ve Bulak Mağarası'nın ziyaretçi akınına uğradığını belirtti. Başkan Vekili Ertan Mısırlı, Kurban Bayramı'nda cam terası 15.603, Bulak Mağarası'nı ise 4.222 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı. Mısırlı, buralardan  elde edilen gelirlerin köylere aktarılacağını duyurdu. ”CAM TERAS VE BULAK MAĞARASI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI” “Bayram tatili boyunca ilimize ziyaretçi akını oldu. Bu nüfus artışına rağmen sorumluluk sahamız içerisinde hiçbir aksaklığa sebebiyet vermeden çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Personellerimiz kendi sorumluluk alanlarında mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın hizmetinde oldular. Bu manada bayramda çalışan işçi arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 9 Günlük Bayram tatilinde İl Özel İdaresinin işletmekte olduğu Cam teras da 15.603 kişi Bulak mağarasında ise 4.222 kişiyi misafir etmiş bulunmaktayız. Buradan gelen gelirler ile yine köylerimize hizmet olarak geri dönmektedir. Meclisimizde alınan bu kararın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş bulunmaktayız. “diye konuştu. “KAMU KAYNAKLARINI ETKİN VE VERİMLİ KULLANACAĞIZ” Konuşmasına devam eden Başkan V. Ertan Mısırlı “Sabit ve Seyyar konkasörlerimizde üretimlerimiz devam etmekte olup asfalt öncesi alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra köy yollarımızda belirli bir program dahilinde asfalt çalışmalarına başlayacağız İl Genel Meclis üyelerimiz, idaremiz ve personelimiz ile birlikte asfalt sezonuna tam kadro olarak hazırız. Asfalt ve yama programlarımızı sahada uygulayarak milletimizin hizmetine sunacağız. İl Özel İdaremizin 2024 yılında yapacağı çalışmalarda vatandaşlarımızın beklentileri yüksek. Bizlerde milletimize karşı olan sorumluluklarımızı, milletimize layık olacak şekilde köylerimizde kamu kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak hayata geçireceğiz. Bu minvalde bu hafta içerisinde asfalt plentimizi çalıştırarak bir yandan programlanan asfalt çalışmalarını başlatmış olacağız" şeklinde konuştu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ovit Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor

Rize’nin İkizdere ilçesinde 2640 rakımlı Ovit Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor.
Hafta sonu hava sıcaklıklarının düşmesi ile Rize’nin yüksek kesimlerinde kar etkili oldu. İkizdere ilçesine bağlı 2640 rakımlı Ovit Dağı’nda akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kar aralıksız devam ederken, Karayolları’na bağlı ekipler ulaşımın aksamaması için kar küreme çalışmalarını sürdürdü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre kar kalınlığı Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda 130 santimetre, İkizdere ilçesine bağlı Çağrankaya Yaylası’nda 113, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Palovit Yaylası’nda 113 santimetreye ulaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin