Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ağustos, 2023 16:41 tarihinde yayınlandı
0

Tepki Göstermek İçin İntihara Kalkıştı

Karabük’te 43 yaşındaki Mehmet Çakır isimli bir vatandaş Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye kızdığı ve tepki göstermek için intihara kalkıştı.

Karabük Merkez Hürriyet Caddesinde bulunan bir iş merkezinin çatısına çıkan bir vatandaş ekiplere büyük uğraş verdirdi.

Caddede iş merkezine yakın olan yolun komple trafiğe kesildiği intihar girişiminde, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hazır bulundu.

Çatının ucuna kadar gelerek vücudunun çoğunluğunu boşluğa bırakan vatandaş, çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

İtfaiye ekipleri tarafından çatıya çıkan Çakır’ın atlama durumuna karşı, şişme branda açılırken şahsı ikna oldukça uzun sürdü.

Yaklaşık 1 saat sonra çatıya çıkan polis ekiplerince ikna edilen vatandaş, emniyete götürüldü.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin