Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ağustos, 2023 16:41 tarihinde yayınlandı
0

Tepki Göstermek İçin İntihara Kalkıştı

Karabük’te 43 yaşındaki Mehmet Çakır isimli bir vatandaş Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye kızdığı ve tepki göstermek için intihara kalkıştı.

Karabük Merkez Hürriyet Caddesinde bulunan bir iş merkezinin çatısına çıkan bir vatandaş ekiplere büyük uğraş verdirdi.

Caddede iş merkezine yakın olan yolun komple trafiğe kesildiği intihar girişiminde, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hazır bulundu.

Çatının ucuna kadar gelerek vücudunun çoğunluğunu boşluğa bırakan vatandaş, çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

İtfaiye ekipleri tarafından çatıya çıkan Çakır’ın atlama durumuna karşı, şişme branda açılırken şahsı ikna oldukça uzun sürdü.

Yaklaşık 1 saat sonra çatıya çıkan polis ekiplerince ikna edilen vatandaş, emniyete götürüldü.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin