Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ağustos, 2023 16:41 tarihinde yayınlandı
0

Tepki Göstermek İçin İntihara Kalkıştı

Karabük’te 43 yaşındaki Mehmet Çakır isimli bir vatandaş Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye kızdığı ve tepki göstermek için intihara kalkıştı.

Karabük Merkez Hürriyet Caddesinde bulunan bir iş merkezinin çatısına çıkan bir vatandaş ekiplere büyük uğraş verdirdi.

Caddede iş merkezine yakın olan yolun komple trafiğe kesildiği intihar girişiminde, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hazır bulundu.

Çatının ucuna kadar gelerek vücudunun çoğunluğunu boşluğa bırakan vatandaş, çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

İtfaiye ekipleri tarafından çatıya çıkan Çakır’ın atlama durumuna karşı, şişme branda açılırken şahsı ikna oldukça uzun sürdü.

Yaklaşık 1 saat sonra çatıya çıkan polis ekiplerince ikna edilen vatandaş, emniyete götürüldü.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin