2-07 Eylül 2024 tarihleri arasında Zonguldak’ta düzenlenen Tenis İl Birinciliği müsabakalarında büyük başarı elde eden Çaycuma’nın genç sporcuları, Kaymakam Adem Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Çaycuma’yı başarıyla temsil eden sporculardan Ferkan Arslan, 12 yaş erkekler kategorisinde birinci olurken, Ecrin Kaya 14 yaş kızlar kategorisinde, Yusuf Ali Özdemir ise 14 yaş erkekler kategorisinde şampiyon oldu. Genç sporcular, müsabakalarda rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardılar.
Kaymakam Adem Kaya, şampiyon sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Sporculara hediyeler takdim eden Kaya, Çaycuma Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, ve sporcuların yetişmesinde emeği geçen antrenörler Şafak Çelen, Muhammed Berber, Osman Fırat Özer, Oğulcan Özdemir ve Türkalp Arslan’a teşekkür etti. Kaymakam Kaya, ilçemizin gençlerinin sporda gösterdiği bu başarıların gurur verici olduğunu ve her zaman destek olacaklarını belirtti.
Müsabakalarda şampiyon olan genç sporcularımız, hedeflerinin ulusal ve uluslararası başarılar olduğunu ifade ettiler.


Tenis Şampiyonlarına Kaymakamdan Hediye
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

