blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Aralık, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 3dk
Yorum: 0

Tenis kortları Çaycuma’da hizmete girdi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde üretimi tamamlanan ve ilçede hem ulusal hem de uluslar ortası mesken sahipliği yapacak 7 adet tenis kortlarının açılışı gerçekleştirildi.
Düzenlenen açılışa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çalakoğlu, Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Lideri Turhan Okumuş, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Nebioğlu Belediye Lideri Ali Özdal, İlçe Jandarma Kumandanı Binbaşı Samet Tonga, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şendoğan Kaya, İlçe Özel Yönetim Müdürü Kemalettin Yaşar, Gökçebey İlçe Özel Yönetim Müdürü İzzet Turpcu, AK Parti İlçe Lideri Birol Yiğit, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, MHP İlçe Lideri Mustafa Kaplan, katkı veren esnaf ve işadamları ile açılış için düzenlenen turnuvaya katılan atletler ile çok sayıda kalabalık topluluk katıldı.
Açılış öncesinde hürmet duruşu ve akabinde İstiklal Marşı söylendi. Merasimde konuşma yapan Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya; “Bu tesis 4 ay evvel fikir basamağındaydı. Şuan içinde ulusal ve uluslar ortası karşılaşmalara mesken sahipliği yapacak niteliktedir. 7 adet kortla, toplumsal tesisiyle, soyunma odalarıya, antrenör odasıyla, başhekim odasıyla tam donanımlı bir halde ortaya çok hoş bir eser çıktı” dedi.
Kaymakam Kaya konuşmasında; “İnşallah bundan sonrada bu bizim birinci turnuvamız tekrar Zonguldak’ın 100. Kuruluş yılı gayesiyle düzenliyoruz. Yalnız birinci turnuvamız son turnuvamız olmayacak. Tekrar her ay burada ulusal ve uluslar ortası turnuvalar düzenleyeceğiz. Burada öncülük ettik lakin çok emeği olanlar var. Başta Sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Tekrar ortamızda Sayın milletvekilimiz burada, kendisini her aradığımda ne gerekiyorsa kendisi büyük dayanaklar verdi. Telefonları 7/24 açık olduğu surece kendisi bizlere büyük dayanaklar verdi, teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızda tenis kortlarıyla alakalı hem lojistik hem de öteki mevzularla alakalı kendisi de takviyeler verdi. Burada bulunan iş insanlarımız ve sayamadığımız, unuttuğumuz iş insanlarımızda, ben kendilerini arayıp takviyede bulundular. Onlar buraya kendi işlerini öteleyerek takviye oldular. Bu türlü bir tesisin 4 ay içinde çıkması çok zordu. Burayı yaparken kamu kurumundaki personellerde ellerine keseri, küreği aldı memurum demedi. Bundan sonraki organizasyonlarımız devam edecek. Buraları doldurmak ve yaşatmak antrenörlerimize düşüyor. Onlarda bizlerin dayanağıyla hoş sportmenler yetiştirecekler. Bizlerde her vakit yanlarında olacağız” dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise; “Bugün Çaycuma’da bir bayram havası hissediyorum. Nitekim heyecanlıyım. Çocuklar, sportmenler ve konuklarımız buradalar. Burada biz bizeyiz tahminen lakin çok hoş ve manalı bir olayın içindeyiz. Artık bir spor kenti olma yolunda ilerleyen Çaycuma’da Ağustos ayında tayin edilen Kaymakamımız Adem Kaya sayesinde kısa müddette büyük bir ivme kazandırdık” dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’da merasimde yaptığı konuşmasında; “Çaycuma’da 5-6 ay evvel tenis turnuvası düzenleyeceğiz desek bu türlü bir şey yetişmez, bu türlü bir şey olmaz. Burada bir uğraş var. Burada bir hırs var. Biz bu fikri birinci sefer duyduğumuzda heyecanlandık” dedi.
Çolakoğlu; “Bütün STK’lar, işadamlarımız, belediyelerimiz, belediye liderimiz ve en değerlisi kaymakamımız ile birlikte yola çıktığımızda bizler o heyecanlar, o gözlerde gördüğümüz ışıltıyı gördüğümüzde inandık ve bugün onu başardık. Çaycumamıza güzel olsun. Bu bukadarla kalmayacak önümüzdeki yaz aylarında daha hoş ve geniş kapsamlı bir turnuvayı da daima birlikte göreceğiz. Çaycuma Zonguldak’ın incisidir. Çaycuma hem coğrafik manada hemde fiziki manada birçok projeye açık ve elverişlidir. Fakat en kıymetlisi Çaycuma insanı hiçbir vakit heyacanını kaybetmedi. Her vakit bir yatırım, her vakit bir işletme, katkı olduğu vakit taşın altına elini ve gövdesini koydu. Burada çok büyük emekler var. Bilhassa Sayın bakanımıza,böyle bir projeyi önüne açtık ve sağolsun o da takviye sağladı. Bunun yanında etraf düzenlemeleri konusunda da bizlere burada destekçi oldular. Onlarda Çaycuma’nın nereye gitmesi gerektiğini manasında da bizlere yol gösterdiler. Bu tunuvada oynayacak atletlerimiz var, şimdiden muvaffakiyetler diliyorum. Bu turnuvamımız Çaycuma’ya yeni ufuklar açacak. Yalnızca spor alanında değil, Sizler bizlerin elçisi olacaksınız. Çaycuma bundan sonra emin adımlarla ilerleyecek” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların akabinde 7 adet tenis kortu protokol tarafından gezildi ve devam eden turnuva maçları seyredildi. Protokol daha sonra tenis kortlarının bulunduğu alanda yapılan toplumsal tesis, soyunma odaları ile antrenör ve hakemlerin bulundukları alanlarda incelendi. Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na kısa mühlet evvel ilçede kurulan Çaycuma Bayan Kooperatifi’nin (ÇAY-KA) eserlerinden oluşan bir ikram sepeti takdim edildi.
Öte yandan tenis kortlarının üretiminde ve inşaa evresinde katkı ve takviye veren birçok firmaların isimleri de tenis kortlarının bulunduğu alanda tabela olarak asıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
14
Aralık Pazar
1447 HİCRİ Cemaziyelahir 24
Yatsı Vakti
Şuanki vakit
Yatsı
İmsak vaktine kalan süre
 
  İmsak
06:28
  Güneş
08:00
  Öğle
12:49
  İkindi
15:07
  Akşam
17:28
  Yatsı
18:55

Çok Okunanlar

blank
Karabük

GAR SAHASININ TAŞINMASINDA İLK ADIM ATILDI

blank
Karabük

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, MECLİS KÜRSÜSÜNDEN KARABÜK’Ü GÜNDEME TAŞIDI: KARABÜKLÜ HASTALAR ANKARA YOLLARINDA; BU SAĞLIK DÜZENİ DEĞİŞECEK

blank
Ovacık

CHP Ovacık İlçe Başkanı Kıcırdar’dan AK Parti İlçe Başkanı Akkaya’ya Yanıt

blank
Karabük

Karabük’te bir kişinin öldüğü bıçaklı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

blank
Karabük

Karabük’te Babasına Silahla Ateş Eden Çocuk Gözaltına Alındı

blank
Ovacık

Vali Yavuz Ovacık’ta Devam Eden  Yatırımları İnceledi

blank
Karabük

ÇETİNKAYA: “GECEMİZ KARABÜK, GÜNDÜZÜMÜZ KARABÜK”

blank
Karabük

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Büyük Dönüşüm: Modern ve Konforlu Bir Merkez Yolda

blank
Asayiş

Karabük’te Kasım Ayı Suç ve Olay İstatistikleri Açıklandı

blank
Karabük

Karabük’te doğal gaz patlaması sonrası hasar gören bina 3 yıl sonra yıkılıyor

Video Haberler

blank

Thomas Reis: “Yenildiğimiz için üzgünüz”

blank

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 – RAMS Başakşehir: 2 (Maç sonucu)

blank

“Eşime neden baktın” diyen genci öldüren zanlı tutuklandı

blank

Kastamonu’da çaldıkları araçla yakalanan şüpheli tutuklandı

blank

Yolunu şaşıran vaşak Torul ilçe merkezine indi

blank

Kastamonu’da kavgada ağır yaralanan vatandaş öldü

blank

Dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası beyaza büründü

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Aralık, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Thomas Reis: “Yenildiğimiz için üzgünüz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, RAMS Başakşehir’e yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Samsunspor evinde karşılaştığı Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirerek, "Maçta çok pozisyon olmadı. İlk yarıda rakip daha çok topa sahip oldu. İkinci yarıya daha iyi başladık. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuncularımızdan bazıları yoruldu. Yaptığımız iki hatadan dolayı goller yedik. Yenildiğimiz için üzgünüz. Perşembe günü Konferans Ligi’nde final maçına çıkacağız. Devre arasına kadar Mainz maçı hariç biri lig, biri kupa olmak üzere iki maçımız daha olacak. Sakat oyuncularımız var. Onlar da dönünce de sonrasında da nasıl bir performans göstereceğimize bakacağız" dedi.
Islıklama konusunda sakin kalmaya çalıştıklarını ifade eden Reis, "Tepkilere anlam veremiyorum. Taraftarlar galip gelmek istiyor. Hayal kırıklıklarını anlıyorum ama oyuncuları ıslıklamayı anlayamıyorum. Bu tepkilerin takıma fayda sağlamadığını görüyoruz. Bana tepki gösterselerdi bundan rahatsız olmazdım. Bu tepkiyle oyuncular olumsuz etkilendi. İlk defa taraftarımızla ilgili bir şikayette bulunmak istiyorum. Gösterdikleri tepkiyi anlayamadım. Keşke o tepkileri bana gösterselerdi. Sonuçta takımdan sorumlu olan benim. Hoca olarak her zaman oyuncularımı korumam gerekiyor. Taraftar olarak çok şeyi unuttuk. Geçen sene gösterilen performansı unuttular. Bu takım ligi geçen sene üçüncü bitirdi. Geçen yıl bu dönemlerde alınan puanın sadece 3 puan gerisindeyiz. Avrupa’da da 5 maçta 10 puanımız var. Son 3 maçı kaybettik ama bu dönemde kadar sakat oyuncumuzun olacağını beklemiyorduk. Birçok oyuncuyu sürekli maçlarda oynatmaya çalışıyoruz. Maç bitince oyunculara kenetlenmek gerektiğini söyledim. Çekirdek kadro tam bir aile konumunda. Birbirimizi korumak ve kenetlenmek lazım. Bana tepki gösterselerdi bunu kaldırabilirdim. Oyuncular ise çok olumsuz etkilendiler. Yorgunluk performanstaki ana sebep değil. Bugün bazı oyuncular konsantre olmada da sıkıntı yaşadılar. Bazı oyuncuların yorgun olduğunu görebildik. Yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sene bitmeden oynayacağımız 3 maç var. Arada da oyuncular dinlenmeye çalışacak. Performans düşüşünün en büyük sebebi yorgunluk ama tek neden bu değil. Ntcham 6 hafta sakattı. Dönüşü o kadar iyi olmuyor. Yorgun olması da anlaşılabilir. Bugün ise hatalarımız nedeniyle kaybettik. 1 puan alabilirdik. İki büyük hata yaptığımız için sahadan mağlup ayrıldık. Sakat olan oyuncular da sonuçlarda etkili oldu. Eksiklerimiz nedeniyle 11’de forma savaşı kızışmadı. Oyuncuların rahat olması nedeniyle de bu sonuçları almış olabiliriz. Gençlere de şans veriyoruz. Umarım, ocak ayında tam kadroyla birlikte forma savaşı tekrardan kızışır ve tekrardan savaşmaya devam ederiz" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
14
Aralık Pazar
1447 HİCRİ Cemaziyelahir 24
Yatsı Vakti
Şuanki vakit
Yatsı
İmsak vaktine kalan süre
 
  İmsak
06:28
  Güneş
08:00
  Öğle
12:49
  İkindi
15:07
  Akşam
17:28
  Yatsı
18:55

Çok Okunanlar

blank
Karabük

GAR SAHASININ TAŞINMASINDA İLK ADIM ATILDI

blank
Karabük

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, MECLİS KÜRSÜSÜNDEN KARABÜK’Ü GÜNDEME TAŞIDI: KARABÜKLÜ HASTALAR ANKARA YOLLARINDA; BU SAĞLIK DÜZENİ DEĞİŞECEK

blank
Ovacık

CHP Ovacık İlçe Başkanı Kıcırdar’dan AK Parti İlçe Başkanı Akkaya’ya Yanıt

blank
Karabük

Karabük’te bir kişinin öldüğü bıçaklı kavganın görüntüleri ortaya çıktı

blank
Karabük

Karabük’te Babasına Silahla Ateş Eden Çocuk Gözaltına Alındı

blank
Ovacık

Vali Yavuz Ovacık’ta Devam Eden  Yatırımları İnceledi

blank
Karabük

ÇETİNKAYA: “GECEMİZ KARABÜK, GÜNDÜZÜMÜZ KARABÜK”

blank
Karabük

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Büyük Dönüşüm: Modern ve Konforlu Bir Merkez Yolda

blank
Asayiş

Karabük’te Kasım Ayı Suç ve Olay İstatistikleri Açıklandı

blank
Karabük

Karabük’te doğal gaz patlaması sonrası hasar gören bina 3 yıl sonra yıkılıyor

Video Haberler

blank

Thomas Reis: “Yenildiğimiz için üzgünüz”

blank

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 – RAMS Başakşehir: 2 (Maç sonucu)

blank

“Eşime neden baktın” diyen genci öldüren zanlı tutuklandı

blank

Kastamonu’da çaldıkları araçla yakalanan şüpheli tutuklandı

blank

Yolunu şaşıran vaşak Torul ilçe merkezine indi

blank

Kastamonu’da kavgada ağır yaralanan vatandaş öldü

blank

Dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası beyaza büründü