Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2019 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Temizlik işleri çalışmalarına devam ediyor

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kent çapında sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda yıkama, çevre ve konteynır temizleme işlerine devam eden Müdürlüğe bağlı personel, Bağlarbaşı, Cemal Caymaz, Emek Mahallelerinin yanı sıra diğer cadde ve sokaklarda da çalışmalarını sürdürecek.

Bir Dünya Kenti olarak sadece asfalt, kaldırım, parke ya da sosyal alanlarda değil her mevsim turist ağırlayan ve sağlıklı bir kent olarak önceliğin temizlik olduğunu vurgulayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Belediye olarak, önceliklerinin kirliliği ortadan kaldırmak. İlçemiz yalnızca korumacılık, restorasyon ya da sosyal faaliyetleri ile değil, temiz çevre anlayışı ile de göz doldurmakta. Bu nedenle bizler bu konuya çok daha fazla önem veriyoruz.  Amacımız, kent halkının ve ilçeyi ziyaret eden yerli – yabancı misafirlerin daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak.  Bu amaç doğrultusunda kentin merkezi, mahalle, cadde ve ana arterlerinde mıntıka temizliği ve yıkama çalışmaları aralıksız devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin