Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2019 14:32 tarihinde yayınlandı
0

Temizlik işleri çalışmalarına devam ediyor

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kent çapında sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda yıkama, çevre ve konteynır temizleme işlerine devam eden Müdürlüğe bağlı personel, Bağlarbaşı, Cemal Caymaz, Emek Mahallelerinin yanı sıra diğer cadde ve sokaklarda da çalışmalarını sürdürecek.

Bir Dünya Kenti olarak sadece asfalt, kaldırım, parke ya da sosyal alanlarda değil her mevsim turist ağırlayan ve sağlıklı bir kent olarak önceliğin temizlik olduğunu vurgulayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Belediye olarak, önceliklerinin kirliliği ortadan kaldırmak. İlçemiz yalnızca korumacılık, restorasyon ya da sosyal faaliyetleri ile değil, temiz çevre anlayışı ile de göz doldurmakta. Bu nedenle bizler bu konuya çok daha fazla önem veriyoruz.  Amacımız, kent halkının ve ilçeyi ziyaret eden yerli – yabancı misafirlerin daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak.  Bu amaç doğrultusunda kentin merkezi, mahalle, cadde ve ana arterlerinde mıntıka temizliği ve yıkama çalışmaları aralıksız devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
r
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
04 Haziran, 2026 10:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 1-3 Haziran 2026 tarihlerinde Karabük merkezde düzenlenen 4 ayrı operasyonda 331 sentetik ecza hapı ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlarda şüphelilerin üzerinde, iş yerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, 331 adet sentetik ecza hapının yanı sıra 7 gram skunk esrar, 8 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Ayrıca 2 cep telefonuna inceleme amacıyla el konuldu.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve huzurun devamı için uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına aralıksız devam edileceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin