Temizlik işleri çalışmalarına devam ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2019 14:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Temizlik işleri çalışmalarına devam ediyor

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kent çapında sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda yıkama, çevre ve konteynır temizleme işlerine devam eden Müdürlüğe bağlı personel, Bağlarbaşı, Cemal Caymaz, Emek Mahallelerinin yanı sıra diğer cadde ve sokaklarda da çalışmalarını sürdürecek.

Bir Dünya Kenti olarak sadece asfalt, kaldırım, parke ya da sosyal alanlarda değil her mevsim turist ağırlayan ve sağlıklı bir kent olarak önceliğin temizlik olduğunu vurgulayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Belediye olarak, önceliklerinin kirliliği ortadan kaldırmak. İlçemiz yalnızca korumacılık, restorasyon ya da sosyal faaliyetleri ile değil, temiz çevre anlayışı ile de göz doldurmakta. Bu nedenle bizler bu konuya çok daha fazla önem veriyoruz.  Amacımız, kent halkının ve ilçeyi ziyaret eden yerli – yabancı misafirlerin daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak.  Bu amaç doğrultusunda kentin merkezi, mahalle, cadde ve ana arterlerinde mıntıka temizliği ve yıkama çalışmaları aralıksız devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin