Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde belediyede çalışan temizlik görevlisi parkta, içerisinde bir miktar para bulunan cüzdanı sahibine teslim etti.
Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Kudret Bozkurt, Sadri Artunç Caddesi’ni temizlediği sırada bir cüzdan olduğunu fark etti. Bozkurt, yerden aldığı cüzdanı vatandaşların taleplerini ilgili birimlere yönlendirerek hizmetin en kısa sürede ulaşmasını sağlayan Halk Masası yetkililerine bıraktı.
Kimlik bilgilerinden ulaşılan Musa Alpboğa’ya cüzdanı teslim yetkililer tarafından teslim edildi
Alpboğa gazetecilere yaptığı konuşmada, “30 Ağustos Zafer kutlamalarındaki ‘Aç kapıyı ben geldim’ yerel oyunun gösterimi için arabamla geldim ve aracımı okulun önüne park ettim. Ya binerken ya da inerken cüzdanımı düşürdüğümü fark ettim. Yaklaşık 2-3 gündür de cüzdanımı arıyordum. Bana gelen haberler sonucunda bu cüzdanın halk masasına teslim edildiğini öğrendim” dedi.
“Belediye çalışanlarına çok teşekkür etmek istiyorum”
“Yıllardır öğretmenlik yapıyorum, derslerimde sorumluluk, güven, vicdan gibi erdemlerden bahsediyorum” diyen Alpboğa, “Bu olay bana bunların sözde değil toplumda bir karşılığı olduğunu gösterme fırsatı verdi. Bu anlamda çok mutlu oldum. Safranbolu Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlere ve çalışanlarına bu anlamda çok teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Alpboğa, cüzdanın maddi değerinin yanı sıra içerisinde ailesinin fotoğraflarına kavuşmanın sevincini yaşadığını söyledi.
Temizlik görevlisi Kudret Bozkurt da insani görevini yerine getirdiğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
EV
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
02 Nisan, 2026 10:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Türkiye Ju Jitsu Çocuklar Şampiyonası Karabük’te başlıyor

Karabük önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Türkiye Muaythai Federasyonu bünyesinde düzenlenen Türkiye Ju Jitsu Çocuklar Şampiyonası, 02-05 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şampiyonanın açılış seremonisi ise 03 Nisan Cuma günü saat 11.00’de, Yeni Mahalle Spor Salonu’nda yapılacak. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda U-10, U-12 ve U-14 kategorilerinde müsabakalar düzenlenecek.

Fighting, Jiu Jitsu-Gi, Jiu Jitsu-No Gi ile Duo/Show branşlarında yapılacak karşılaşmalar, hem sporcuların yeteneklerini sergilemesine hem de izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Karabük’te spor coşkusunu artırması beklenen şampiyona, genç sporcuların gelişimine katkı sunarken, kentin spor turizmine de önemli bir hareketlilik kazandıracak.

Bizi sosyal medyadan takip edin