Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
66d88206e06fb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 18:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

66d882ae29f42 jpg

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde belediyede çalışan temizlik görevlisi caddede, içerisinde bir miktar para bulunan cüzdanı sahibine teslim etti.

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Kudret Bozkurt, Sadri Artunç Caddesini temizlediği sırada bir cüzdan olduğunu fark etti. Bozkurt, yerden aldığı cüzdanı vatandaşların taleplerini ilgili birimlere yönlendirerek hizmetin en kısa sürede ulaşmasını sağlayan Halk Masası yetkililerine bıraktı.

Kimlik bilgilerinden ulaşılan Musa Alpboğa’ya cüzdanı teslim yetkililer tarafından teslim edildi

Alpboğa gazetecilere yaptığı konuşmda, “30 Ağustos Zafer kutlamalarındaki ‘Aç kapıyı ben geldim’ yerel oyunun gösterimi için arabamla geldim ve aracımı okulun önüne park ettim. Ya binerken ya da inerken cüzdanımı düşürdüğümü fark ettim. Yaklaşık 2-3 gündür de cüzdanımı arıyordum. Bana gelen haberler sonucunda bu cüzdanın halk masasına teslim edildiğini öğrendim” dedi.

66d882dc727cd jpg

“Belediye çalışanlarına çok teşekkür etmek istiyorum”

“Yıllardır öğretmenlik yapıyorum, derslerimde sorumluluk, güven, vicdan gibi erdemlerden bahsediyorum” diyen Alpboğa, “Bu olay bana bunların sözde değil toplumda bir karşılığı olduğunu gösterme fırsatı verdi. Bu anlamda çok mutlu oldum. Safranbolu Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlere ve çalışanlarına bu anlamda çok teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Alpboğa, cüzdanın maddi değerinin yanı sıra içerisinde ailesinin fotoğraflarına kavuşmanın sevincini yaşadığını söyledi.
Temizlik görevlisi Kudret Bozkurt da insani görevini yerine getirdiğini kaydetti.

66d882fc2d2c6 jpg

66d882fd40ecf jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu maddeleri paketlerken yakalandi tiDmAc7w
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu maddeleri paketlerken yakalandı

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il dışından getirdiği uyuşturucuları satmak için hazırlayan bir kişiyi yakaladı. Şahsın evinden 50’şer gram halinde paketlenmiş 1 kilo 50 gram uyuşturucu madde çıktı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandadma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda merkez ilçede H.T isimli şahsın il dışından getirdiği uyuşturucu maddelerin ticaretini yaptığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı baskında H.T isimli şahıs uyuşturucu maddeleri satışa hazırlarken yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada 21 adet 50’şer gramlık paketler halinde, toplam 1 kilo 50 gram uyuşturucu madde emdirilmiş sentetik kannabinoid ele geçirildi. H.T isimii şahıs göz altına alınırken hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin