Temizlik Çalışmaları Kentin Her Bölgesinde Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ekim, 2019 13:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Temizlik Çalışmaları Kentin Her Bölgesinde Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin her bölgesinde çalışmalarını hızlandırdı.

Yol yıkamadan, yabani ot ve durak temizliğine, konteynır yıkamaya kadar pek çok alanda çalışmalarını hızlandıran ve kentin her bölgesine yayan müdürlük ekipleri gece çalışmalarına da devam ediyor.

Konu ilke ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Safranbolu’nun bir Dünya Miras Kenti olduğunu ve bu nedenle temizlik çalışmalarının önemine değinene Başkan Köse; “ İlçemiz dünya da pek çok ülke vatandaşı tarafından ziyaret edilmekte. Bu nedenle gerek yerli gerekse yabancı misafirlerin olduğu kadar Safranbolulu hemşerimizin de rahat edebilmeleri için çevre temizliği konusunda hassas davranıyoruz. Personelimiz tarafından çöp konteynırları sık sık boşaltılmakta ve takip edilmekte” dedi.

Başkan Köse şöyle devam etti; “Bu kapsamda program dâhilinde yıkama, çevre ve konteynır temizleme, çiçeklendirme ve yabani ot temizliği gibi çeşitli çalışmalara devam eden Müdürlüğe bağlı personel, Mahallelerinin yanı sıra diğer cadde ve sokaklarda da çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizenin kadin taksi soforu takdir goruyor qt7MhGbW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’nin kadın taksi şoförü takdir görüyor

Rize şehir merkezinde 5 aydır taksicilik yapan evli ve 2 çocuk annesi Havva Paliç, hem ailesine destek oluyor hem de kadınların her meslekte başarılı olabileceğini göstererek takdir topluyor.

Rize’de direksiyon başına geçen bir kadın, hem cesaretiyle hem de azmiyle dikkat çekiyor. Taksicilik yapan 34 yaşındaki Havva Paliç, toplum nezdinde “erkek mesleği” olarak bilinen taksiciliğe farklı bir bakış kazandırıyor. Yaklaşık 5 ay önce direksiyon başına geçerek taksiciliğe adım atan Paliç, kısa sürede çevresinin ve müşterilerinin takdirini toplamayı başardı. Güler yüzü, dikkatli sürüşü ve işine olan saygısıyla öne çıkan Paliç, kadınların istedikleri her meslekte başarılı olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Kadınların iş hayatında daha fazla yer alması gerektiğini vurgulayan Paliç, “Aileme katkı sağlamak için 5 ay önce başladım taksicilik yapmaya. Eşime, çocuklarıma, aileme destek oluyorum. Araba sürmeye hevesim vardım. Araba sürmeyi çok sevdiğim için taksiciliğe başladım. Kadınlarda bana destek veriyor. Kadın olduğum için onlar daha çok tercih ediyor beni. İlk gördüğünde şaşıranlar var ama sonradan da devamlı müşterim oluyorlar, çağıranlar oluyor. Benim için araba sürmek zevkli olduğu için mesleğin de bir zorluğu olmuyor. Sabah 8 ile akşam 19.00 arası durakta oluyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin