blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2025 13:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

TEM’in Bolu’dan Karabük’e Geçişi 18 Gün Ulaşıma Kapalı

TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde Gerede-Karabük bağlantı yolunda 10-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan yol çalışması nedeniyle sürücüler, 18 gün boyunca D-100 kara yoluna yönlendirilecek.

TEM Otoyolu Karabük Bağlantı Yolu üzerinde bulunan Devlet Yolu Üstgeçit Köprüsü'nde, kara yolları ekiplerince yapılacak bakım-onarım çalışmaları kapsamında genleşme derzi değişimi gerçekleştirilecek. Bugünden tarihinden itibaren köprünün Karabük istikameti araç trafiğine 28 Ekim'e kadar kapatılacak. Bu yöndeki trafik akışı, Karabük ve Karabük-1 Kavşakları üzerinden D-100 kara yoluna yönlendirilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, karşı yönde bulunan köprünün de genleşme derzi değişimi yapılacak. Bu süreçte, Karabük istikametinden gelip otoyola bağlanmak isteyen sürücüler, Gerede Sanayi Kavşağı'na yönlendirilerek D-750 kara yolu üzerinden otoyola erişim sağlayacak. Kara yolları yetkilileri, 10-28 Ekim tarihleri arasında sürmesi planlanan çalışmalar süresince trafik güvenliğinin sağlanabilmesi için sürücülere yönlendirme levhalarına dikkat etmeleri ve trafik işaretlerine uymaları çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polis kovalamacasıyla yakalanan sürücü alkollü çıktı

Bartın’da uygulama yapan polis gruplarının ’dur’ ihtarına uymayan aracın şoförü kovalamacayla yakalandı.
Bartın-Zonguldak yolu Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında uygulama yapan trafik polis takımlarının ’dur’ ihtarına uymayan 74 BM 622 plakamı araç ile polis grupları ortasında kovalamaca başladı. Takımların kovalamacası ile araç, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki trafik ışıklarının bulunduğu alanda sıkıştırıldı. Araç içerisindeki şoför ve yanında bulunan 1 kişi takımlar tarafından etkisiz hali getirildi. Araç şoförünün 160 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şoför ve yanındaki şahıs sıhhat raporu için Bartın Devlet Hastanesi’ne, süreçler için ise polis merkezine götürüldü.
Araç ise bağlanarak cazibeli yardımıyla yediemin otoparkına çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin